Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś MUSIALAM zjeść ostra chińska zupkęJa jestem głodna ciagle dziś.
Polecam sięWiesz ja nie poszalałam z karmieniem. Odciagalam i dawałam z butelki. Myślałam ze teraz się uda. Wiec jak coś to będę męczyć Cię o porady
Ja wolę nie ryzykować choć ostatnio zjadłam KFC zgagi nie było za to zatwardzenie następnego dniaJa dziś MUSIALAM zjeść ostra chińska zupkę
A już z tysiąc lat nie jadłam
Pycha byla
5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he heE to u nas jest codzień. I nawet jak idę do innego lekarza a mnie widzi to się pyta co tam jak tam he he he koty to jej chyba nie dziwne. Różne zwierzaki ludzie maja![]()
To ja zrobię rzuć skladniki poza fetą bo mamPolecam się
Bleee w końcu uśpiłam młodą. Mam ochotę na sałatkę grecką, a nie chce mi się robić![]()
OoooJa wolę nie ryzykować choć ostatnio zjadłam KFC zgagi nie było za to zatwardzenie następnego dnia![]()
Kaśka a moze ten krzyz u ciebie to skurcze??
5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he he
Pocieszyłaś mnie teraz. Ja to zastanawiam się jak to będzie 2 doroslych, 2 dzieci i kot na 38m2, ale widzę że to prawie luz będzie [emoji16]5 kotów na 35m2 plus dwoje dorosłych i trójką dzieci będzie....he he