reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja koleżanka identycznie obrobila inna laske ze wsi do mnie. A ja do niej właśnie tam. Sama se czapkę załóż jak upał zerowiatru
A z pierwszym synem jak miał krostki na polikach takie czerwone to mi powiedziała żebym nie jechała do lekarza bo jak.zacznę jeździć.to już się nie opędze.
!
Jeszcze tego samego wieczora byłam.prywatnie u lekarza, stwierdził skaze od mleka, zmienił z Nan na Babilon i po 3 tygodniach krost nie było.
Pff.
Także ja tylko dla "odpękania" te wizyty mam bo to taki ekspert jak i każda inna "babcia" :laugh2:

reklama
Takie podejście niektórych ludzi.. Przypomniało mi się jak teściowa kiedyś powiedziała że taki chłop ze wsi umarł bo sobie znalazł raka i się leczył. Żeby nie wiedział i nie jeździł do lekarzy to by może jeszcze podzyl. Także tak...
Wszak wiadomo że rak jak sobie z cichacza żyje w cielsku to nic nie jest.
A jak lekarz go znajdzie to kaplica :rolleyes2:

@Mama7 no nieszczegolnie i ciagle darlam jape [emoji1] mam nadzieje, ze mlody po mnie nie pojdzie pod tym wzgledem

@Agata930927 tak, byly piekne, prawie granatowe z ciemna obwodka, jak bylam mala to mialam do tego blond wloski i wygladalam jak laleczka :D a potem uroslam i oczy zrobily sie inne, ani niebieskie, ani zielone, jakies takie ciapciate z zoltymi plamkami, a wlosy zrobily sie mysie :p

Zazdroszcze Wam i arbuza i kulurydzy :p i pieroogooowww[emoji7][emoji7]

Ja z takich rad babcinych to uważam tylko okłady z liści kapuchy na cycki.
Śmierdzi potem kapucha pod nosem ale jaka ulga.....
Także cyce pochowane, przynajmniej do czasu aż się nie unormuje tak fest laktacja.

Haha :) masakra. Pierogi, kukurydza, czopy...

To ja zaraz z kakao dołączę, a wieczorem Bajdelka napisze ze zjadła 3 kilo arbuza :p

Ola jakie ładne niebieskie oczy :) zawsze chciałam żeby moje dziecko miało niebieskie, ale to raczej niemożliwe.

Ja mam w kolorze gówna :p ni to piwne, ni brązowe. W dowodzie kiedyś miałam wpisane zielone. Ale kocia zieleń to to nie jest.
Haha kuźwa mam arbuza ale i też winogrona no i kupiłam uwaga!!! Kukurydzę bo przecież smaka mi narobilyscie hihi

A apropos położnej to dziś mnie dodatkowo uraczyła opowiastką, że niedawno była na patronażu u takiej jednej mamy.
No i powiedzmy że wyszła w poniedziałek A ona we wtorek czy środę tam była i co?
Dziecko było w tym upale na dworze, w wózku, wbodziaku tylko i bez czapki.
No.zgroza
I się mnie pyta "no wyobraża sobie Pani?"

A ja sobie myślę że jasne że sobie wyobrażam. Drugi syn urodzony 27 sierpnia, 29 byłam z nim w domu już a 30 na.dworze też bez czapki bo ciepło było.
No ludzie.
Sama niech czapkę założy w te gorączki.
A później dziecko ma potowki co za baba jak obgaduje do ciebie inna matkę to i ciebie do kogoś obgada, matka wie najlepiej co dla jej dziecka dobre mi osobiście te położone po porodzie wkurwiaja tylko kąty oglądają itp

reklama
No i byłam w smyku bo jak kupiłam takiego ni to pajaca z Ala jeans ale taki miękki z kapturem raczej nie do spania a do ubrania właśnie do wózka tak na październik ni grupy ni cienki później wam wyślę do tego ta nieszczesna czapka i wyjście idealne :D

Do góry