reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie dzisiaj było o bólu porodowym , w sensie jak sobie ulżyć, oddychanie przepona, spacerowanie, ciepły prysznic..
o ZZO położna powiedziała, że nigdzie w okolicy nie ma i że prywatne kliniki to maja...
Pytałam ja o wiesiołka, ta herbatę i masaż krocza, to powiedziała, że nie wie czy pomaga, ale chyba nie szkodzi, ale żeby się nie bać cięcia jak coś.
Za tydzień o porodzie rodzinnym ma być.
Teraz leżę, nie mam sił przez ten upał , byłam trochę na mieszkaniu, bo mój S.razem z wujkiem, montują dolne szafki, ale jak to u nas bywa już czegoś brakuje :D muszą się sprężyć, bo już w sklepie czekają meble do salonu , a że mamy kuchnie z salonem to musi być miejsce :-)
No to już mówi o podejściu tej pani do ochrony krocza. Albo tego nie robi, albo nie potrafi. Albo i to i to. Nie bać się cięcia. Dobre sobie. Pfff
Przecież rodząca ma prawo do ZZO co to k..a znaczy że państwowo nie ma?
Ma prawo korzystać z dostepnych w szpitalu metod łagodzenia bólu i do pełnej informacji na ten temat. Niestety zzo nie jest jeszcze standardem.
Kuźwa po raz pierwszy w życiu miałam że z nerwów chciałoby mi się zygac dosłownie!!! Myślalam że się nie przejmuje ale jednak Ehhhh poryczalam sobie
Będzie dobrze! Pierwsze takie wyjazdy są najgorsze, ale wszystko będzie dobrze :*
Kupil, kipil lalala z baza :)
Ale zly ;)
Jak zły? W sensie mąż zły, czy zły fotelik? :p
Ja tak właśnie dziś się skaplam ze od tej pory co mi wylazlo to czerwone coś , chyba 15-tego to mam taki czasem galaretkowy śluz.
No ja mam właściwie cały czas taki śluz jak białko jajka. Bezbarwny całkiem. I też paskudny glut w przeszlosci [emoji14]

reklama
No to już mówi o podejściu tej pani do ochrony krocza. Albo tego nie robi, albo nie potrafi. Albo i to i to. Nie bać się cięcia. Dobre sobie. PfffMa prawo korzystać z dostepnych w szpitalu metod łagodzenia bólu i do pełnej informacji na ten temat. Niestety zzo nie jest jeszcze standardem.Będzie dobrze! Pierwsze takie wyjazdy są najgorsze, ale wszystko będzie dobrze :*Jak zły? W sensie mąż zły, czy zły fotelik? :pNo ja mam właściwie cały czas taki śluz jak białko jajka. Bezbarwny całkiem. I też paskudny glut w przeszlosci [emoji14]

No właśnie dobrze to określiłaś. Białko jajka. Albo rozpuszczona luteina albo to.

No to już mówi o podejściu tej pani do ochrony krocza. Albo tego nie robi, albo nie potrafi. Albo i to i to. Nie bać się cięcia. Dobre sobie. PfffMa prawo korzystać z dostepnych w szpitalu metod łagodzenia bólu i do pełnej informacji na ten temat. Niestety zzo nie jest jeszcze standardem.Będzie dobrze! Pierwsze takie wyjazdy są najgorsze, ale wszystko będzie dobrze :*Jak zły? W sensie mąż zły, czy zły fotelik? :pNo ja mam właściwie cały czas taki śluz jak białko jajka. Bezbarwny całkiem. I też paskudny glut w przeszlosci [emoji14]
Musi

Myślałam że skoro od 10 lat za ZZO się nie płaci to jest dostępne...

A ja się cieszę z tych białych bo takie ponoć przed infekcją chronią i teraz za 10 dni dowiem się czy to nie mit ;)
A u Was te bezbarwne to zapewne czop czy jego kawałki skoro takie pootwierane jesteście

Pokroilam pomidorach, ogórki zielonego małego, kawałek papryki, czerwona cebulę mała sól, pieprz, Oliwka, sok z cytryny wymieszalam i na górę posypalam startym na drobno żółtym serem do tego bułka ciemna z masłem pycha coś mi się chciało, rennie zjadam już w hurtowych ilościach więc w dupie mam te zgage, popilam wszystko warka 0% taka lodowata z zamrażarki i wkoncu leżę chciało mi się gazowanego i zimnego oraz słodkiego armagedon w brzuchu, synek zasnął u mnie w łóżku już go znioslam do siebie

Pokroilam pomidorach, ogórki zielonego małego, kawałek papryki, czerwona cebulę mała sól, pieprz, Oliwka, sok z cytryny wymieszalam i na górę posypalam startym na drobno żółtym serem do tego bułka ciemna z masłem pycha coś mi się chciało, rennie zjadam już w hurtowych ilościach więc w dupie mam te zgage, popilam wszystko warka 0% taka lodowata z zamrażarki i wkoncu leżę chciało mi się gazowanego i zimnego oraz słodkiego armagedon w brzuchu, synek zasnął u mnie w łóżku już go znioslam do siebie

Dogadzaj sobie, należy Ci się.

reklama
Myślałam że skoro od 10 lat za ZZO się nie płaci to jest dostępne...

A ja się cieszę z tych białych bo takie ponoć przed infekcją chronią i teraz za 10 dni dowiem się czy to nie mit ;)
A u Was te bezbarwne to zapewne czop czy jego kawałki skoro takie pootwierane jesteście

Pootwierane jak sklepy monopolowe :) to nas podsumowałas. Pamiętaj -Ty jesteś kolejna.

Do góry