reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Z dwóch cm szyjka ma u niej cztery. Rozwarcie 3cm u niej zniknęło. Młody od soboty przytył 40 deko wg jej pomiaru. Wszystkie wielkości ma na koniec 37 tyg. [emoji23]Powiedziała ze ze trzy tyg jeszcze ponoszę i moze mieć pod 4 kg.
Fajnie... Uroczo k..a. Pochwal męża za zmuszenie do wizyty.

Ja tu weszłam w ogóle żeby napisać jak siebie nie lubię.. no taka ze mnie niezdara w tej ciąży wszystko z rąk mi leci... do tego gdzie te piep...ne 21 stopni! I w ogóle ciężkoooo mi

reklama
Fajnie... Uroczo k..a. Pochwal męża za zmuszenie do wizyty.

Ja tu weszłam w ogóle żeby napisać jak siebie nie lubię.. no taka ze mnie niezdara w tej ciąży wszystko z rąk mi leci... do tego gdzie te piep...ne 21 stopni! I w ogóle ciężkoooo mi

On płacił to mi tam wisi pójść mogłam, na IP bym niewiele mniej za paliwo dała bo ta tanio dość bierze. Taki plus ze przepływy i tętno młody ma ok [emoji4] i to tez z mojej obserwacji bo już wiem jak ma wyglądać taki pomiar żeby był prawidłowy. Tak mnie zbadała ze nawet nie czułam czy dostała wogole do szyjki [emoji23]dalej ciepło. Tu tez :/

Z dwóch cm szyjka ma u niej cztery. Rozwarcie 3cm u niej zniknęło. Młody od soboty przytył 40 deko wg jej pomiaru. Wszystkie wielkości ma na koniec 37 tyg. [emoji23]Powiedziała ze ze trzy tyg jeszcze ponoszę i moze mieć pod 4 kg.
Tragedia , magicznie wydłużyła się szyjka i rozwarcie zniknęło . I jak tu kobieta w ciąży ma czuć się bezpiecznie .

Tragedia , magicznie wydłużyła się szyjka i rozwarcie zniknęło . I jak tu kobieta w ciąży ma czuć się bezpiecznie .

Mówię Wam tyle lekarzy co ja przegrzebalam to szok. Partacze normalnie. Ona np mojej koleżance zatrzymywała poród pod koniec 37 tyg , mały miał 3,5 kg i był całkiem donoszony. A ona tak zatrzymała ze urodziła miesiąc później dobrze ponad 4 kg. I pytanie po cholerę było zatrzymywać ? Albo innej powiedziała po porodzie ze ma pilna cesarkę i albo ja zszyje na odpierdol albo dopiero za godz. Dosłownie.

reklama
Do góry