Byliście gdzieś na tych obchodach w ten upał? Szacun.Właśnie wróciłam do domu. A wyszłam po 15... kurde nie lubię mieć gości, i mówię to otwarcie. Kurde, siostra mojego K jej córki lat 14 i 11. Jedna co chwile obrażona nastolatka, na wszystko narzeka, awantury ze nie tak zdjęcie zrobione itp a druga zachowuje się jak mały dzidziuś i wiecznie coś chce i matka która chce wszystkim dogodzić a na koniec siada z bezradności. Nosz kurde, przekazałam z milion kilometrów. Pytam się co chcą robić to obojętne to mówię i planuje ( bo ja tak lubię ) a potem zmiana bo one jednak to i to i każda co innego. A ja łaziłam w tych 30 stopniach tam i siam. U nas obchody powstania warszawskiego to dużo się działo. Jestem tak zmęczona, że ledwo na oczy widzę.
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Na dobrą sprawę to i zwykła poduszka się nadaje. Ale kura babci dany jest taka ladna!Chodzilo mi o to samo co @wiciowamama napisala. Ja mam poduszke weza do spania i ponoc do karmienia rez sie nadaje
Matko, poczułam jak mi się młody na doly ciśnie. Wstałam, a stary do mnie, ze coś dziwnie mi brzuch zjechał. Ciekawe co jutro na wizycie...
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Byliście gdzieś na tych obchodach w ten upał? Szacun.
Byliśmy nad Wisła, od podzamcza do portu flotylli wiślanej, i śpiewaliśmy piosenki na placu Piłsudskiego. Klimat mega, ja lubię takie akcje
D
Deleted member 178444
Gość
Ojaaaa zazdroszczeByliśmy nad Wisła, od podzamcza do portu flotylli wiślanej, i śpiewaliśmy piosenki na placu Piłsudskiego. Klimat mega, ja lubię takie akcje![]()
Angelika89
Tez mam zamiar poduche do karmienia kupic. Jak sie na cos zdecydujesz to pokaz, bo ja nie wiem ktora wziacNie. Dodatkowa paczka podpasek, dodatkowa para gaci siatkowych, pieluchy tetrowe, nożyczek nie mam do paznokci.... takie pierdoły raczej
Poduszkę do karmienia chce kupić. Rozważam rogala zwykłego albo taką podusie-kure
Ja w domu śpiewałam... zeszłabym nim bym doszła może w przyszłym roku...Byliśmy nad Wisła, od podzamcza do portu flotylli wiślanej, i śpiewaliśmy piosenki na placu Piłsudskiego. Klimat mega, ja lubię takie akcje![]()
Dla mnie on taki sam.... ale nie widzę Cię codziennie...Na dobrą sprawę to i zwykła poduszka się nadaje. Ale kura babci dany jest taka ladna!
Matko, poczułam jak mi się młody na doly ciśnie. Wstałam, a stary do mnie, ze coś dziwnie mi brzuch zjechał. Ciekawe co jutro na wizycie...Zobacz załącznik 883957
Nie w Warszawskim bloku... nie u mnie...Ojaaaa zazdroszczechociaż ja dopiero o tej porze zaczynam żyć, bo w końcu temperatura znośna...
kasiaczek89pl
Mi się usnęło
przeczytałam , zrozumiałam ale nie odp
dobrej nocy Kobitki
reklama