reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Właśnie wróciłam do domu. A wyszłam po 15... kurde nie lubię mieć gości, i mówię to otwarcie. Kurde, siostra mojego K jej córki lat 14 i 11. Jedna co chwile obrażona nastolatka, na wszystko narzeka, awantury ze nie tak zdjęcie zrobione itp a druga zachowuje się jak mały dzidziuś i wiecznie coś chce i matka która chce wszystkim dogodzić a na koniec siada z bezradności. Nosz kurde, przekazałam z milion kilometrów. Pytam się co chcą robić to obojętne to mówię i planuje ( bo ja tak lubię ) a potem zmiana bo one jednak to i to i każda co innego. A ja łaziłam w tych 30 stopniach tam i siam. U nas obchody powstania warszawskiego to dużo się działo. Jestem tak zmęczona, że ledwo na oczy widzę.
Byliście gdzieś na tych obchodach w ten upał? Szacun.

reklama
Chodzilo mi o to samo co @wiciowamama napisala. Ja mam poduszke weza do spania i ponoc do karmienia rez sie nadaje
Na dobrą sprawę to i zwykła poduszka się nadaje. Ale kura babci dany jest taka ladna! :D

Matko, poczułam jak mi się młody na doly ciśnie. Wstałam, a stary do mnie, ze coś dziwnie mi brzuch zjechał. Ciekawe co jutro na wizycie...

Załączniki

• IMG_20180801_234743.jpg
    IMG_20180801_234743.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 169
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie. Dodatkowa paczka podpasek, dodatkowa para gaci siatkowych, pieluchy tetrowe, nożyczek nie mam do paznokci.... takie pierdoły raczej
Poduszkę do karmienia chce kupić. Rozważam rogala zwykłego albo taką podusie-kure
Tez mam zamiar poduche do karmienia kupic. Jak sie na cos zdecydujesz to pokaz, bo ja nie wiem ktora wziac

reklama
Do góry