reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie w mieszkaniu 28'C
Mogę to sprawdzić w końcu, bo mam termometr dla Uli taki do kąpieli i pokazuje jak byk

My mamy audi a4 w kombii, pali tak 5-7l. Ale za jakiś czas myślimy o czymś większym, bo wbrew pozorom z tylu mało miejsca . Mój chce taka Hondę chyba duża ala terenowa , nie znam się :p
Nie No kur nie bierzemy do szpitala. Po szpitalu wszystko trzeba by było wyprać w 90* albo wyrzucić bo tam najwiecej zarazków.
Oj tam :p to siebie tez byśmy musiały wyprać w 90 stopniach, żeby się wszystkiego pozbyć :-) ja swojego rogala chyba tez wezmę, chyba że coś innego mi się uda kupić mniejszego (albo kurę albo rogala małego) :p

Ja tego @GoJ po prostu nie ogarniam :( Zwłaszcza, że pisałaś, że twój mąż przed trzecią ciążą zachowywał się normalnie i dopiero teraz mu odbiło i robi z siebie kretyna.
Chciałabym w końcu przeczytac, że jest jakiś progres, że jest coraz lepiej, a tu cały czas się pogarsza :(

A w ogóle to dzisiaj obudziłam się ze strasznym bólem w kostkach i dłoniach... Nic nie spuchło, ale wrażenie takie mam jakby była opuchlizna. Z nogami po 2 godzinach już wszystko gra, ale za to dłonie dalej bolą kiedy zginam palce.
Wczoraj trochę przesadziliśmy z S. Wróciliśmy do domu trochę przed 23, wcześniej pojechaliśmy po prostu pojeździć samochodem i nacieszyć się zakończonym remontem, najpierw trochę po kaszubach, pola, lasy, a potem trójmiasto, w rezultacie godzina 22 a my jeszcze byliśmy w środku Gdańska. No cóż, ja kierowałam, bo auto moje, i lubię, kierownicy nie oddam... ale o kurde, rano nie nadawałam się do życia :( To zdecydowanie był ostatni raz. Moje ostatnie podrygi przed narodzinami dziecka, z maleństwem w foteliku już sobie tak nie pojeździmy :/ Niby bez szaleństw, bez przekraczania prędkości, ale za to totalnie bez sensu dla samej przyjemności z jazdy...
Ale i tak fajnie było... na mnie taki wypad działa bardziej relaksująco niż spa, cóż poradzić... Pisałam, że ja nie księżniczka :D Poza tym muszę na nowo wyczuć tego titanica, którego odzyskałam po 7 miesiącach remontu (z czego remont trwal miesiąc, a resztę czasu stała...) Tylko niech mnie tak te dłonie przestaną napierniczać, bo aż samej siebie mi żal.
Moze masz spuchniete stawy? Ja tem mamuczucie, ze ciezko mi zacisnac dlonie w piesc, szczegolnie rano po przebudzeniu. A wycieczka fajna :)

Faktycznie wielki :) to ja mam malutkie autko przy was seat ibiza ale pali tyle co nic :) bo latem gdzie ciągle działa klima to 5 tak góra ;) ostatnio na rezerwie zatankowałam 40 l. to zrobiłam 870 km do kolejnej rezerwy :)

No właśnie takie ekonomiczne auta najlepiej:) my mamy jeepa ale pali powyżej 10 to rzadko nim jeździmy. Zresztą Kamil ma służbowego Rumuna to jeździmy nim bo za darmo :p

Z kolei mój tato ma auto co pali 7-8 a i tak narzeka, że mu za dużo on by chciał bardziej ekonomiczne, a wydaje mi się, że jak na dość duże ( audi q5) to i tsk mało. Ale jak mu powiem o 24 to może przestanie marudzić :)

Ja wstyd się przyznać od 10 lat nie prowadziłam auta mimo, że 11 lat już mam prawo jazdy. To mój największy życiowy kompleks. Ale już na wiosnę chce kupić sobie jazdy i może na tym moim osiedlu tam spokojnie jest zacznę jeździć

My mamy audi a4 w kombii, pali tak 5-7l. Ale za jakiś czas myślimy o czymś większym, bo wbrew pozorom z tylu mało miejsca . Mój chce taka Hondę chyba duża ala terenowa , nie znam się :p

Oj tam :p to siebie tez byśmy musiały wyprać w 90 stopniach, żeby się wszystkiego pozbyć :-) ja swojego rogala chyba tez wezmę, chyba że coś innego mi się uda kupić mniejszego (albo kurę albo rogala małego) :p

Audi a4 to była moja pierwsza nastoletnia miłość. Do teraz mi się ten samochód mega podoba:)

Audi a4 to była moja pierwsza nastoletnia miłość. Do teraz mi się ten samochód mega podoba:)
To było marzenie mojego S. i tak po roku chyba związku ze mną się dorobił w końcu :D ale w międzyczasie mieliśmy tez golfa 3 jak jeździłam na studia , i jak on jeździł za granice to forda focusa . Najbardziej lubię jednak to audi ❤️

reklama
Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)

Do góry