reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na Madalińskiego masz nacisk na KP. Nie wiem jak teraz ale skoro piszą że na to stawiają to pewnie tak jak 8l. temu dzień w dzień do sal poporodowych przychodziła doradca laktacyjny. Pytała czy komuś pomóc i jak ktoś potrzebował skupiała 100% uwagi. Pomagała. Tłumaczyła. Ja nie korzystałam ale dziewczyny z mojej sali bardzo były zadowolone.
Goj, dzieki za info, ale ja juz przyjelam do wiadomosci, ze rodze w Bielanskim. I tu spruboje znalezc pomoc w karmieniu. Mieszkam teraz kilkaset metrow od Bielanskiego i generalnie probuje sie tu zaaklimatyzowac. Poznaje dzielnice, znajduje "swoje" miejsca. Tu jest inaczej niz na Starym Mokotowie, ale tez sa plusy ;). Np.wczoraj bylam w pasmanterii, ktora ma lepszy wybor tkanin niz pasmanteria na Madalinskiego, gdzie sie zaopatrywalam. Rezultat: wyszlam z pustymi rekoma, bo nie moglam sie zdecydowac ;).

reklama
@martabunia super, ze wychodzisz
@KINDERBUENOO88 bardzo ladne zdjecie :) i opowiedz co Ci sie snilo, a rodzinke zadaniuj konkretnie. Powiedz im asertywnie, ze potrzebujesz pomocy, albo ich wypraw z domu.
Ja tez budze sie wiele razy w nocy. Wczoraj u siostry zjadlam ryby, bo bylam przekonana, ze z moim brzuchem juz ok. Niestety mialam powtorke z rozrywki i bieganie do toalety przez cala noc.
Dziewczyny, martwie sie co u Agaty.

Dziewczyny, ide sobie, bo zapycham forum postami ;). Pewnoe dlatego, ze mam duzo emocji po wczorajszej wizycie...wybaczcie
Milego dnia!
Nigdzie nie idź :)
Ja też kiepsko śpię ale to dlatego że wstaje minimum 4 razy do toalety . Teraz staram się dużo pić więc cały dzień latam w sumie .
I też właśnie myślałam o Agacie, że nic się nie odzywa.

@GoJ - ja tam nie zamierzam rodzić ani dziś ani jutro ani w ogóle w sierpniu ;)

Ja dziś zaliczyłam poranną gimnastykę przy śmietniku. Szymuś wrzucił swoje autko do torby papierowej, którą ja następnie wyrzuciłam do kosza na śmieci segregowane. Po fakcie, już w mieszkaniu zorientowałam się co zrobiłam. Ostatecznie musiałam przytachać krzesło i sitkiem oraz patykiem je wyciągać, bo zjeżdżało mi coraz niżej. Brawo ja.

A tak w ogóle. 36 tydzień czas start :) :) :)
IMG_20180809_100704.jpg

Załączniki

• IMG_20180809_100704.jpg
    IMG_20180809_100704.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 297
Goj, dzieki za info, ale ja juz przyjelam do wiadomosci, ze rodze w Bielanskim. I tu spruboje znalezc pomoc w karmieniu. Mieszkam teraz kilkaset metrow od Bielanskiego i generalnie probuje sie tu zaaklimatyzowac. Poznaje dzielnice, znajduje "swoje" miejsca. Tu jest inaczej niz na Starym Mokotowie, ale tez sa plusy ;). Np.wczoraj bylam w pasmanterii, ktora ma lepszy wybor tkanin niz pasmanteria na Madalinskiego, gdzie sie zaopatrywalam. Rezultat: wyszlam z pustymi rekoma, bo nie moglam sie zdecydowac ;).
Ja Cię rozumiem. Przeprowadzam się dwa a właściwie półtora przystanku dalej a też będę musiała się "odnaleźć" a Stary Mokotów jednak swoje przeżył i jest tak nieporównywalny jak praga czy wilanów itp. więc nie dziwne że "zwiedzasz"

reklama
Do góry