reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@Adell1994 u mnie właśnie na odwrót, to mój S.był pomysłodawcą zdjęć :-)
@KINDERBUENOO88 ja przez ten remont i wyprowadzkę miałam milion rzeczy i nie chciałam jeszcze wozka upychać u rodziców :D
Był kurier...zapukał do drzwi bez przesyłki, ja pytam czy wniesie, a on , że to dwa kartony i ktoś mu musi pomóc, a ja mówię, że ja mu nie pomogę, a on, że na dole ktoś stoi i żebym zapytała. Zeszłam, akurat wujek był to go poprosiłam , a kurier tylko wyciągnął i mówi, to ja to tu postawię i zostawił zawinął się do auta i wujek musiał sam wciągać na górę :/ nie lubię tych kurierów z pocztexu :/

Porażka :(
Ja to też trafiam na takich, wiec wydaje mi się, że jednak większość taka jest niestety :(

reklama
Wyobraź sobie, że mój mąż sobie ostatnio wymyślił, że będzie robił weki w ten upał.[emoji1] w kuchni było tak gorąco, że niestety nie byłam w stanie mu pomóc bo dosłownie pot ze mnie leciał strumieniami
Wierzę , ja wczoraj normalnie stałam i czułam jak pot mi spływa po plecach . A jak się coś gotuje to w kuchni jest 5 razy bardziej gorąco .
Ale fajnego masz męża że sam się za to zabrał a nie oczekiwał że Ty to zrobisz :)

@Adell1994 u mnie właśnie na odwrót, to mój S.był pomysłodawcą zdjęć :-)
@KINDERBUENOO88 ja przez ten remont i wyprowadzkę miałam milion rzeczy i nie chciałam jeszcze wozka upychać u rodziców :D
Był kurier...zapukał do drzwi bez przesyłki, ja pytam czy wniesie, a on , że to dwa kartony i ktoś mu musi pomóc, a ja mówię, że ja mu nie pomogę, a on, że na dole ktoś stoi i żebym zapytała. Zeszłam, akurat wujek był to go poprosiłam , a kurier tylko wyciągnął i mówi, to ja to tu postawię i zostawił zawinął się do auta i wujek musiał sam wciągać na górę :/ nie lubię tych kurierów z pocztexu :/
Ech, najważniejsze, że masz już w domu. Nie denerwuj się, bo nie ma sensu.

My kupiliśmy używany wózek w sumie za śmieszne pieniądze. Trafiła się okazja jakoś w maju więc stwierdziłam, że nie będę czekać [emoji4]i oto jest
20180506_222136.jpg

Załączniki

• 20180506_222136.jpg
    20180506_222136.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 417
Właśnie pytałam o to dwóch lekarzy w sumie bo i prowadzącego i tego, który wykonywał usg. Oboje mieli takie samo zdanie w tym temacie. Ogólnie jestem bardzo przewrazliwiona chyba bo pierwsza ciążę straciłam. Postaram się myśleć pozytywnie i oczywiście dziękuję za odpowiedź

Kurcze chyba jazda z nas zareagowakaby niepokojem. Wcale się nie dziwię.. ja też słyszałam że do 2 razy nie mówi się matce..
Jeśli masz możliwość to może zapisz się na kolejne w miarę szybko.. może już się okaże że odwinal się.. nie wiem jak na tym etapie dzieciaki zmieniają miejsce bo przecież ciasnawo się robi.. W każdym razie ja bym szybko poszła na kolejne skontrolować..

reklama
Do góry