Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Halo, halo -ja pamietam, ze Ty planowalas na 12.08? Rozliczasz kolezanki, a sama sie swojego grafiku nie trzymaszTy i te twoje widełki
Ja to przyjęłam opcję żeby się nie denerwować nie nakręcać itp. że ni huhuhu przed 21 u mnie się nic nie zadzieje... więc sobie poczekam byle te upały mnie nie meczyły...
Dzięki za pocieszenie [emoji15]Jak Cię skurcze zaczną rżnąć to nie będzie siły na lęki![]()
Tylko on czasem mnie nie potrafi zrozumiec....Ich tez trzeba zrozumiećmój tez taki nieswój ale spokojny tylko widać ze czeka ...
No ale 12 jutro i miały być już rozpakowane żeby Mikiemu raźniej z kumplami było... BTW Miłek. Michał. Miki.Halo, halo -ja pamietam, ze Ty planowalas na 12.08? Rozliczasz kolezanki, a sama sie swojego grafiku nie trzymasz![]()
Ty i te twoje widełki
Ja to przyjęłam opcję żeby się nie denerwować nie nakręcać itp. że ni huhuhu przed 21 u mnie się nic nie zadzieje... więc sobie poczekam byle te upały mnie nie meczyły...
Ty się boisz bólu? Czy czego w porodzie?Dzięki za pocieszenie [emoji15]
Tylko on czasem mnie nie potrafi zrozumiec....
U mnie leje... ale to dziś a do 21szego szmat czasu... I prognozy kolejnych upałów...No u mnie chłodek i pada.
Prosto z mostu tylko i wyłącznie takWiększość facetów nie do końca rozumie kobiety. Albo kobiety myślą ze on się domyśli. Nie nie domyśli bo ma inny mózg niż my. Także się nie przejmuj. Wal jasno a jak nie rozumie to znaczy ze widocznie taki typ.