reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ojej szkoda Klaudia ale nie łam się może następny cykl zaskoczy. Ja ogólnie czuje że u mnie nie ma ciąży, chyba nawet testu nie będę musiała robić hi :) nie ukrywam że liczę na wrzesień, wtedy uważam dla mnie będzie optymalny czas.

Kurde brzuch mnie coś i plecy bolą, byle nie znowu kolka :( chociaż może to na @ już boli bo mniej więcej 25 powinna się @ pojawić

Tylko dziwi mnie ten spóźniających się okres.
A jak myślicie, czy antybiotyki mogą jakoś wpłynąć na cykl i owulacje?
Czy ja wiem hmm ja brałam już wiele razy antybiotyk a cykl był zawsze taki sam. Raz miałam tylko spóźniony @ o kilka dni ale to przez wyjazd za granicę chyba :) jeśli do kilku dni nadal nie będzie @ ani drugiej kreski to idź do ginekologa, niech zobaczy co się dzieje

reklama
@porcelana jak tam test kochana :) zdecydowałas się czy jednak dałaś sobie spokój
Jestem, jestem. Trochę poślizg miałam. Test zrobiłam jakoś po 15 i wyszła biel. Szczerze, to bym się zdziwiła jakby przy moich cyklach coś już było widać w 28 dc. Powtarzam w poniedziałek i nadziei nie tracę [emoji6] Chociaż dzisiaj brzuch już mnie trochę mocniej pobolewal niż wczoraj.

Do góry