Adell1994
Fanka BB :)
To ja mam tak samoJa tak samo. To moje pierwsze dziecko, więc będę totalnie zielona w temacie. Im mniej czasu zostaje tym częściej myślę o tym czy sobie poradzę ze wszystkim ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja mam tak samoJa tak samo. To moje pierwsze dziecko, więc będę totalnie zielona w temacie. Im mniej czasu zostaje tym częściej myślę o tym czy sobie poradzę ze wszystkim ...
Napatrzysz się po porodzie. Ja swojego widziałam na połówkowym.Fajnie macie, że Wasze maluchy pokazują buźki na usg. Ja Blanki nie widziałam już od kilku długich miesięcy... to dołujące![]()
Te 8 lat temu na Madalińskiego jak ja leża£am to jedna chodziła ale ogarniała jak trzeba.U nas były chyba ze trzy.
Fajny jestZobaczcie i internetowe ciotki jaki mój syn naburmuszony jest [emoji16]pewnie mu się nudzi w tym brzuchu [emoji14] Zobacz załącznik 891140
Wg.artykulu to ranking zrobiony wsrod lekarzy.Chyba tych co tam pracują bo wg. mam to Zofia(? tzn nie wiem jakiś na ursynowie) Karowa Madalińskiego
Zobaczcie i internetowe ciotki jaki mój syn naburmuszony jest [emoji16]pewnie mu się nudzi w tym brzuchu [emoji14] Zobacz załącznik 891140
Dla mnie Zofia jest za bardzo nastawiona na porody silami natury. Paradoksalnie, bo jednak jak cos sie dzieje to lepiej jak lekarze tez inaczej reaguja. Ja biore tez pod uwage referencyjnosc szpitala.Zofia najlepsza..zobaczę czy nadal tak będę myśleć po 15 wrzesnia
Znaczy ja na serio tak myślę, dlatego mnie dziwi, że tyle dziewczyn z Warszawy i żadna nie zamierza tam rodzić???
Ja mam stamtąd położna i lekarza i już założoną kartę do porodu.. więc chyba nie mam wyjścia.. ciążę też prowadzę tam w przychodni przyszpitalnej.
Mój zazwyczaj się pokazuje. Chociaż np z ostatniego usg nie mam zdjęcia bo młody się zbuntowal.Fajnie macie, że Wasze maluchy pokazują buźki na usg. Ja Blanki nie widziałam już od kilku długich miesięcy... to dołujące![]()
Też tak myślałam 7 lat temu, teraz po prostu zapisałam się do przychodni.. I już na ostatniej wizycie sami z siebie robią kartę do szpitala.. polozna to co innego.. ale tez 7 lat temu niby mowili ze nie jest gwaranca dostania sie, A Teraz jak zapytałam to mówi że na bank.. także ja akurat mam odczucie że teraz łatwiej niż kiedyś..Bo tam poprostu ciezko sie dostac jak sie nie ma lekarza czy poloznej..
Właśnie ciężko zinterpretować jednoznacznie ta jego minke[emoji6]Taki bardziej znudzony słodziak![]()