reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tez nie mam zadnego otulacza, poszlam z wyprawka po najmniejszej linii oporu [emoji14] stwierdzilam, ze wole cos kupic jak faktycznie bede potrzebowac, niz zamawiac milion „potrzebnych” pierdół, bo taka moda [emoji14] z takich wyprawkowych cudow i „nowosci”, ktorych kiedys nie bylo, to chyba mam tylko kokon[emoji14]
Hihi podobnie ja tylko właśnie ten kokon wydaje się być mi zupełnie zbędny i bardziej taki kondom dla smrodka do mnie przemawia

reklama
Tez nie mam zadnego otulacza, poszlam z wyprawka po najmniejszej linii oporu [emoji14] stwierdzilam, ze wole cos kupic jak faktycznie bede potrzebowac, niz zamawiac milion „potrzebnych” pierdół, bo taka moda [emoji14] z takich wyprawkowych cudow i „nowosci”, ktorych kiedys nie bylo, to chyba mam tylko kokon[emoji14]
Ja też , pomimo tego że to moje pierwsze dziecko to nie mam żadnych gadżetów . Jak coś mi będzie potrzebne to dokupię i tyle :) teraz i wybór wszędzie ogromny i wszystko na miejscu :)

Hihi podobnie ja tylko właśnie ten kokon wydaje się być mi zupełnie zbędny i bardziej taki kondom dla smrodka do mnie przemawia

Pewnie i zbedny :p moglabym rownie dobrze okokonic go moja poducha ciazowa :p

Dobijcie mnie, nie ma nawet 12 a ten maly pijak juz ma trzecia czkawke! [emoji85]

Koniecznie pisz jutro co tam słychać :)
Dzisiaj wyniki KTG prawidłowe :) Pojechałam najedzona i opita wodą na full ;p Coś czuję, że właśnie przez to, że za mało piłam +stres i te upały dały taki efekt jak wczoraj... W poniedziałek podjadę jeszcze kontrolnie, żeby się upewnić, że wszystko na pewno ok. A przez weekend nie rozstaję się z butelką czystej, źródlanej ;p

reklama
Do góry