reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Próbowałam wyjść na plac z młodym i udało mi się 15min na ławce posiedzieć i wróciliśmy. Ból pleców że aż słabo i cala spocona.. teraz leżę i też nie mogę pozycji znaleźć..

Jak przyjdzie nawał.. ok 3 doby to zbite liście przynoszą ulgę..
Czytałam dobry patent też na zmoczoną wodą zamrożoną pieluchę [emoji23]
K..a!
Walnęłam się w głowę o poręcz fotela!
Ja jak lampkę przytwierdzałam ostatnio do ściany to walnęłam się młotkiem w czoło [emoji23]

Próbowałam wyjść na plac z młodym i udało mi się 15min na ławce posiedzieć i wróciliśmy. Ból pleców że aż słabo i cala spocona.. teraz leżę i też nie mogę pozycji znaleźć..
Nie takie wyczyny to już nie dla mnie, coś porobię w domu i idę leżeć i tak w kółko, dobrze że mam sklep w podwórku bo już nawet zakupy mnie męczą

Dziewczyny. Wczoraj taka myśl mi przeszła. Bo po karmieniu zawsze dzieciątko bierze się do odbijania. A co jeśli maluszek usnie przy karmieniu , to co robiłyscie w takim wypadku ? Bralyscie na ręce, kladlyscie na boczku ? Leżałam wczoraj na łóżku i tak myślałam , co bym zrobiła w takiej sytuacji .
Moja pierwsza córka odbiła może 3 razy... I na jic się zdało noszenie poklepywanie...

reklama
Do góry