Dominika_92
Fanka BB :)
Ja mam na 19/21.09 ale podobno nie wytrzymam do tego czasuNo dobra, to kto jeszcze z nami na koniec wrzesni?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na 19/21.09 ale podobno nie wytrzymam do tego czasuNo dobra, to kto jeszcze z nami na koniec wrzesni?![]()
Jestem 4 dni przed tobą!Hej. Ja mam termin na 29 września. Pierwsza ciąża, czekamy na dziewczynkę, Blankę.
Tez chciałabym to miec za sobąJa mam na 19/21.09 ale podobno nie wytrzymam do tego czasuwięc narazie czekam do końca następnego tygodnia żeby była donoszona, a później niech się dzieje co chce
![]()
No to się Ci nie dziwię...ciąża takie stresu nam funduje.To ja mam odwrotnie i jak dostalam skorczy to modlilam sie, zeby to tylko nie byl porod. Mam stracha i chcialabym, zeby maluszek jeszcze posiedzial kilka dni i podrosl, a z drugiej strony, jak po mocnym ruszaniu przestal sie ruszac to dostalam paniki, ze cos sie stalo.
Powiedz mu ze koleżanki będą troszkę później!Zobacz załącznik 891579 tak Michał trzyma kciuki za ciocie z forum które maja rodzic w najbliższym czasie @GoJ , @StarAnia ... o kimś nie wiemy ? Opowiadałam mu i bardzo zadowolony był ze koledzy w końcu przybedą [emoji10]
Powodzenia!!Dziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem![]()