18grudzien
Fanka BB :)
A nie możesz go smokiem zatkac???No nawet wykąpać się nie idzie z tym cycożercą..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A nie możesz go smokiem zatkac???No nawet wykąpać się nie idzie z tym cycożercą..
Ja się właśnie szykuje do lekarza i mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu też się wyprujedam znaka później
Mam jeszcze wizytę w piątekJa bym jeszcze wolała poczekać do końca tego tygodnia niech się urodzi we wrześniu nie musi być w terminie☺
No laski duże same chodzą ale syna muszę zaprowadzić mam pomoc jeden tydzień a później radz sobie człowieku Sam i nadododatek dojdzie palenie w piecu zima a ja sama w tyg od Pn do ptJa swojemu też się staram jakoś zorganizować czas.. I wydzwaniam po sąsiadach którą dziecko wypuści do zabawy na plac..
Przedszkole to dobre godziny ma, przynajmniej u nas to było 7-17..
Ja czekam na plan szkolny i wiem że będzie 3 zmiana.. nie wiem czy przed lekcjami będę go posylac na świetlicę.. wolałabym świetlicę po lekcjach.. ech.. zobaczymy.. więcej się stresuje jego szkołą niż swoim porodem, ale to już wiecie
Z młodym mam ten komfort -teściów 2 kroki, i jakby się zaczęło to oni go przejmują, a mąż że mną.. Ale jak będzie.. oni chcą jeszcze na wieś na kilka dni jechać, a ja im zabronić nie mogę.. najwyżej m zostanie z młodym i sama będę rodzić.
Bajderka A twoje dziewczyny już duże pisałaś, nie ogarną się same? W sensie szkół? Bo młodego rozumiem ktoś ci pomoże?
U mnie musi być wcześniej bo już nie daje rady.. a leki nie pomagająJa bym jeszcze wolała poczekać do końca tego tygodnia niech się urodzi we wrześniu nie musi być w terminie☺