aga6
Fanka BB :)
No ja się właśnie zastanawiam, marzec to taki miesiąc gdzie może być śnieg ale może być już ciepło![]()
Jak ja wychodzilam 26.03 to bylo goraco xD w samym pajacu okryta cienkim kocem cora byla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się właśnie zastanawiam, marzec to taki miesiąc gdzie może być śnieg ale może być już ciepło![]()
Dziewczyny A co myślicie o tym wózku? Link do: WÓZEK DZIECIĘCY VERDI ECLIPSE 3W1+TORBA+DODATKI!!! koleżanka to ma i jest zadowolona.
Tak myślałam nad ciemnym kolorem, tam mają ich mnóstwo i można sobie wybrać do wzoru spod biały albo czarny. Na razie jeździłam nim "na pusto" [emoji14] bo wtedy koleżanka jeszcze nie urodziła ale jak wrócę z urlopu to już będę mogła zobaczyć jak jeździ z zawartością [emoji14]Ładny, ciezko.okreslic funkcjonalnosc jak sie nie jezdzilo:-( tylko polecam ciemniejsze.kolory![]()
Nawet "na pusto" to duzo :-) zapytaj jak kolezance sie sprawuje ;-) bo cene ma dosyc dobra jak na opcje 3 w 1Tak myślałam nad ciemnym kolorem, tam mają ich mnóstwo i można sobie wybrać do wzoru spod biały albo czarny. Na razie jeździłam nim "na pusto" [emoji14] bo wtedy koleżanka jeszcze nie urodziła ale jak wrócę z urlopu to już będę mogła zobaczyć jak jeździ z zawartością [emoji14]
Jak ja wychodzilam 26.03 to bylo goraco xD w samym pajacu okryta cienkim kocem cora byla
Właśnie ta cena mnie bardzo kusi. Jak widzę niektóre wózki za 4 tyś... masakraNawet "na pusto" to duzo :-) zapytaj jak kolezance sie sprawuje ;-) bo cene ma dosyc dobra jak na opcje 3 w 1
Ja mam termin na 24 a ze bedzie cc to jeszcze wczesniej ale spiworka nie kupuje.Dlatego się zastanawiam czy jest sens kupować kombinezon, ja akurat mam termin koniec lutego początek marca, więc może być zimno ale czy na te 2tygodnie warto??
Właśnie ta cena mnie bardzo kusi. Jak widzę niektóre wózki za 4 tyś... masakraA chcemy kupić nowy bo to nasza pierwsza dzidzia a niedługo chcielibysmy następna to już wszystko będziemy mieli
![]()
O tym nie pomyślałam ...Ja mam termin na 24 a ze bedzie cc to jeszcze wczesniej ale spiworka nie kupuje.
Jak rodzilam 24.03 corke to bylo goraco a jakos w kwietniu juz zimno xP mi.kombinezon sie przydal ale jakbym nie miala to zalozylabym body dlugie, ciepla bluze/kurtke i kocem okryła.
Ja kupilam uzywany od "kolezanki"... chicco.. wydawal sie ok ale okazalo sie ze prowizorycznie ponaprawiala i mi sie rozpadl. Na szczescie chcialam wykorzystac z niego tylko gondole i sie udalo. Spacerowke juz kupilismy nową.
Zastanow sie tez bo jak bedzie mala roznica wieku jak u mnie(niecale 2 lata) to ten wozek moze sie nie przydac ;p bo bedzie Ci podwojny potrzebny.
Dziewczyny A co myślicie o tym wózku? Link do: WÓZEK DZIECIĘCY VERDI ECLIPSE 3W1+TORBA+DODATKI!!! koleżanka to ma i jest zadowolona.