reklama

oluchapoducha
Fanka BB :)
U mnie też nic ... córka 3 dni w przedszkolu i już przeziębiona  zostaje w domu dziś i jutro
 zostaje w domu dziś i jutro

Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
I gdyby coś mi brakowało do pełni szczęścia jestem przeziębienia... wczoraj na wieczór skrzypialam jak drzwi babcinej przedwojennej szafy. Ja chcę się już czuć w pełni sił.... bo mnie irytuje wszystko... głupi połóg, głupie ciało.
no zdrówka ale spokojnie...jesteś świeżo po porodzie daj sobie czas
po prostu wrzuć na luz bo ześwirujesz- ja sobie tak codziennie powtarzam
Mama 7 według 1 usg na 1.9 według OM na jutro...
jutro dostanę skierowanie na wywołanie ale pójdę w pon..w weekend mogą mnie olać
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hehe mnie teżHejaMy nadal nie rozpakowani a dziś 40+4. Już mnie to zaczyna nudzić :/

D 

Deleted member 180961
Gość
Witam sie, ja dzis zaczynam 39 tydzien.

Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem maly wez wylaz, bo nuda.
 maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
 rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
Milego dnia, urodzcie nam kogos dzisiaj!

Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam
Załączniki
majapszczolka242
Hej dziewczyny u mnie też narazie cisza. Ale dziś zaczynam 40 tydzień więc jeszcze trochę do terminu. Chciałabym w niedzielę urodzić bo data mi się podoba  czyli napewno wtedy nie urodze
 czyli napewno wtedy nie urodze 

U Mnie Kuba też w nocy zakaslal ze dwa razy. Ale gorączki nie ma, kataru też nie... Jeszcze dziś go puściłam ale coś czuję że nowy zestaw dzieci od września zrobi swoje i zaraz będziemy się kurowac z jakiejś infekcji :/U mnie też nic ... córka 3 dni w przedszkolu i już przeziębionazostaje w domu dziś i jutro
kasiaczek89pl
Hej
Ja miałam zdjęte w szpitalu jeszcze na 5 dobę i to był rewelacyjny chwyt chirurga
Od razu inaczej się czułam no i ładnie się goi.
@GoJ ja jestem.
W domu...od wczoraj po południu...
Z rana już dwa razy ryczalam....
Moje koty lepiej rozumieją co się do nich mówi niż 13latka.....
Mówisz ze bunt ? Współczuje.
AgulaK82
Hehe mam tę samą apke [emoji16]Witam sie, ja dzis zaczynam 39 tydzien.
Zobacz załącznik 895181
Cukry zaczynaja swirowac, wiec mam nadzieje, ze to przed porodem [emoji14] maly wez wylaz, bo nuda.
A ze spaniem to wam wspolczuje. Co prawda mam problemy czasem z samym zasnieciem, ale jak juz zasne to jak susel! W nocy wstane maks 2 razy na siusiu i to nie zawsze, i to na takiego spiocha, ze ide po scianach a na toalecie przysypiam [emoji14] rano budzik meza do pracy nawet mnie nie budzi, dopiero jak pozapala swiatla i zacznie sie krzatac. No ale juz niedlugo skonczy sie spanko [emoji1]
reklama

helenka_22
Od dłuższego czasu wszyscy ją źle traktują, wykorzystują do sprzątania,nie doceniają jej wysiłków itp....Mówisz ze bunt ? Współczuje.
Ciężko poprostu psychicznie mi i tyle....wyje sobie w kącie a malutka na szczęście ładnie śpi i je.