D
Deleted member 180961
Gość
A czujesz je ?
To niezle, ze wzięli Cię do szpitala i akcja Ci się zaczęła
Jesteś mega posłuszną dziewczynką![]()
Nie no chyba jej przebili pecherz z tego co pisala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czujesz je ?
To niezle, ze wzięli Cię do szpitala i akcja Ci się zaczęła
Jesteś mega posłuszną dziewczynką![]()
Moja dzisiejsza poprawa humoru od Mamaginekolog [emoji172] [emoji170] [emoji169] Zobacz załącznik 897498
Tak Aniela, o dziwo ładniejsza na żywo wg mnie. Nie odmawiaj sobie, bo namoczysz w zimnej wodzie i spierzesz, wiem co mówię bo na okrągło to robię. Koszula dopiero przyszła, więc jeszcze nie. I te zatrzaski, jednym ruchem zrywasz do karmienia [emoji172]Boskie są te koszule, tez się na nie czaiłam
Ale znając mnie to pewnie by mi w niej wody odeszły czy czop z krwią i bym jej później niedoprała bo zawsze dostawałam okres gdy tylko ubierałam nowe gacie [emoji14]
Ale z brzuszkiem to wyglada naprawdę bosko
To jest ta Aniela?
Ślicznie w tym wyglądaszMoja dzisiejsza poprawa humoru od Mamaginekolog [emoji172] [emoji170] [emoji169] Zobacz załącznik 897498
Tak Aniela, o dziwo ładniejsza na żywo wg mnie. Nie odmawiaj sobie, bo namoczysz w zimnej wodzie i spierzesz, wiem co mówię bo na okrągło to robię. Koszula dopiero przyszła, więc jeszcze nie. I te zatrzaski, jednym ruchem zrywasz do karmienia [emoji172]
Ty się umeczysz, biednaWymęczyło mnie , nie mam rozwarcia. Znowu cisza.
Nikt nawet nic nie wspominał tutaj u mnie o jakichkolwiek wizytach PRZED.A napiszcie mi właśnie czy miałyście wizyty położnych w domu przed porodem, ja bynajmniej nie....