KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Mam pytanie czy wiesz może kiedy trzeba dopajać niemowlę? Bo jak karmimy butelka to chyba trzeba dopajać, słyszałaś coś o tym ?Smutne masakra..........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie czy wiesz może kiedy trzeba dopajać niemowlę? Bo jak karmimy butelka to chyba trzeba dopajać, słyszałaś coś o tym ?Smutne masakra..........
Bardzo współczuję rodzicomOdeszła dzisiaj córeczka mojej koleżanki, o której kilka razy Wam pisałam. 8 miesięcy walczyła. Maleńka, dzielna istotka.![]()
@Mama7 my normalnie wychodzimy na spacer![]()
Tak mi przykro..Odeszła dzisiaj córeczka mojej koleżanki, o której kilka razy Wam pisałam. 8 miesięcy walczyła. Maleńka, dzielna istotka.![]()
No wiem wiemDzięki za info. Tylko między naszymi dzieciaczkami 2 tyg różnicy.. tzn wasze już 3- 4 tyg a moja tydzień.
Wyszłam w końcuale wiało strasznie i zaczął padać deszcz. Długo nie byłyśmy. Potem koło 17 było słońce, ale już sobie odpuściłam.
Ogólnie z D byłam bardzo spacerowa, ale teraz ona taka malutka A tu 13stopni po wczorajszych 29.. jakoś cykor mnie złapał.
Mój też ciągle je , wykąpaliśmy go o 19 i od tego czasu ciągle wisi na cycu , aż mnie plecy rozbolały od tego . Tyle że jak zaśnie i odkładam go do łóżeczka to odpukać śpiBoże ten mój syn ciągle pije cyca i przysypia przy tym, i nie chce spać potem w łóżeczku, masakra