No ale że co... bo pestki połkniesz czy jak?Moja teściowa wczoraj do mnie że nie powinnam jeść pestkowych owoców .
Bo powiedziałam że chce zrobić sobie "nutelle" ze śliwek węgierek bo mam ciekawy przepis![]()
reklama
Ej... a u Nas słoneczko.Witam porannie.
Ulka opita mlekiem po sam korek i śpi.
Pogoda jesienna. Szaro buro, padał deszcz w nocy i zimno podług wczorajszego dnia.
No na pewno... mojemu po pikantnym KFC nic nie byłoŻe dziecko wzdymają i będzie kolka czy jakoś tak. Albo że alergia??
To @StarAnia. pisała że przy KP ciągoty na słodkie rosną. Tyle słodkiego ile zjadłam przez ten MIESIĄC (tak tak moje dziecko dziś / jutro w nocy kończy 1 msc życia❤) nie zjadłam przez całe życie serio. Szczególnie wchodzą mi ciasta i pączki i praliny "Grześki"Ogólnie to wczoraj na śniadanie zrobiłam sobie bułkę taką jak to jadłam przez całą ciążę
(Sałata, ser żółty, majo, wędlina i pomidor)
...i wiecie że nie byłam w stanie zjeść więcej niż trzy gryzy!?
Chłop zjadł za mnie. A ja sobie z dżemem zrobiłam
Mało tego. W ciąży mi nie wchodziły słodycze. Teraz mam ciągoty !!!!
Muszę sie pilnować bo akurat czekolada to lubi mnie aż za bardzo i z powietrza jej kaloryczność wyłapuje mój organizm i odkłada w cellulit![]()
D
Deleted member 178444
Gość
Dzień dobry!
W koncu normalna noc za nami
pobudki o 12, 2, 4 i 6, ale szama, pielucha i znowu kimono, czyli wielki progres
a teraz już nie śpimy. Młody zamula na moich kolanach i znosi dzielnie wyrazy miłości siostrzanej ;D
No i jedna fotka z wczoraj
W koncu normalna noc za nami
No i jedna fotka z wczoraj
Załączniki
Ja zwykłą oliwką mu tę suchą skórkę ogarnęłam.O. Przypomniało mi sie.
Wczoraj zamówiłam na gemini parę rzeczy. Syropy dla starszych w razie przeziębienia, fiolki do inhalacji, witaminy C i D.
Dla małej 400j a dla chłopców po 1000j , w sprayu.
I takie masło do ciała nawilżające.
Ula dostała w szpitalu w tym różowym pudełku próbkę.
Wróciliśmy do domu a ona taką miała suchą skórę na nogach, nadgarstkach i brzuchu a ja miałam tylko bepanthen który nie bardzo pomagał
Więc zastosowałam to masełko
Jest świetne. Kluska nie ma żadnych zmian po nim, pachnie ładnie bo tak delikatnie i ma fajną konsystencję takiego właśnie masła
Wczoraj zamówiłam za 26 zł pudełko.
Potem wam pokażę jak wygląda.
Bo to muszę z laptopa wrzucić bo nie wiem czemu ale z telefonu nie mogę żadnego zdjęcia dać
Mama7
Fanka BB :)
Ściskam i tule.. minie tylko kiedy..według mnie trzeba jeszcze czasuProszę was weźcie mi napięcie kiedy minie mi ten pieprzony baby blues!?????? Sama ze sobą nie umiem sobie poradzić! Jutro mąż jedzie do pracy wraca za tydzień w piątek lub sobotę boję się boję się że sobie nie poradzę i ryczę z tego powodu, wcześniej jeździłem tak i się przyzwyczaiłam i nawet z mija ⚂ o tym nie miałam a tetaz mam Damiana i poprostu się zanartwiam jeszcze ten tydzień nie mam auta, we wtorek będzie moja mama aby mnie zawieźć do szpitala na zdjęcie szwów ale ja ogólnie mam że sobą problem i zaczynam się dusić, miałam przyszły tydzień nigdzie nie wychodzić ale chyba pójdę z małym na krótki spacer mimo mojego paskudnego wyglądu...... Źle mi źle ratujcie
Mama7
Haha wiedziałam że tu o kupach będzieu Nas też takie i to zdrowy objaw. Gorzej jak nie przypominają jajecznicy
![]()
U nas jajecznica w pieluszce..
reklama
Mama7
Ej... a u Nas słoneczko.
Ta, ale 7 stopni