Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas po ospie nic Aleksowi nie było. Bo tsz co szczepiłam. Chodził do Żłobka i mu przysługiwałoMarceli wczoraj mial objawy jak przeziebienia, ale dzis jest ok, nie ma Nawet temp, mam nadzieje, ze tak zostanie. Szczepilam go w tym samym czasie na ospe i chwilowo spanikowalam czy nie powinnam jednak odczekac.
Wiem. Ja tak w kolei przy skojarzonych się bałam. Bo Aleksa szczepiłam normalnymi. A Maja jako wczesniak ma darmowe właśnie skojarzone i nie byłam pewna bo też mi się wydawało za dużo na raz.Ann co sie stalo?
Kati chodzilo mi o to ze podane byly w tym samym czasie i balam sie czy nie za bardzo obciazy to jego organizm.
2 dawki daja 98% lepsze ryzyko 2% jak 20%Nawet jak zaszczsoisz się dwiema dawkami nie masz pewności że nie zachorujesz. Ja oczywiście nie jestem przeciwna szczepieniom. Moje dzieci są szczepione. Ale wiem że to i tak nie daje 100% gwarancji że się nie zachoruje
Jasne ale to nadal nie ma pewności że jednak nie Zachorujesz2 dawki daja 98% lepsze ryzyko 2% jak 20%
Bo darmowe są tylko 5w1Kati a szczepisz 5w1 czy 6w1? Moj synek urodzil sie z wada serca i mial darmowe 5w1.
A a to trzecie szczepienie co teraz to pneumokokiBo darmowe są tylko 5w16w1 to już płatne
Ona wczesniak więc 'z urzędu' miała darmowe 5w1. Jakbym chciała szczepić 6w1 musiałabym już płacić