Nie ani z aplikacji ile jak i gdzie karmię.Nie no kumam o co chodzi Tobie Aniu tylko mi chodzi czy któraś może korzysta z czego takiego bądź podobnego lub może sama prowadzi taki dziennik.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ani z aplikacji ile jak i gdzie karmię.Nie no kumam o co chodzi Tobie Aniu tylko mi chodzi czy któraś może korzysta z czego takiego bądź podobnego lub może sama prowadzi taki dziennik.
Batman jest bomba. Niebieski mam na 56.Ja mam zwykły niebieski na 62 to powinien być akurat
Widziałam też Batmana![]()
Mi wyszło za ten właśnie 26 czy 29 zł. Żal było nie brać a tygrys taki @oluchapoducha@oluchapoducha
Ja mam taki:
Zobacz załącznik 901022
Kupowałam na jakiejś promocji. Był za 45 zł i jeszcze minus 20%
Tak. raz na rok czy dwa lata migrena mnie dopada... powoli juz mija...A pijesz dużo?
Też taki mamMi wyszło za ten właśnie 26 czy 29 zł. Żal było nie brać a tygrys taki @oluchapoducha
Zobacz załącznik 901027
Niby tak, bo bodziaki i pajace duze, ale tygrys powoli robi sie za maly dla Leona50 ale ona jest wielka. Jak 56 a nawet 62
Co drugi dzień, chyba, że coś nagłego sie zdarzy.Cześć dziewczyny mam pytanie jak często kąpiecie swoje maluchy ? Jakaś rutyna jest u was wprowadzona
@KatarzynaCarmen to kwestia indywidualna, możesz codziennie, co drugi dzień, jak uważasz, ja swoich synów kąpałam codziennie i Julkę też będę bo ja uwielbiam zapach noworodka po kąpieli, taki dziwny mam fetysz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Cześć dziewczyny mam pytanie jak często kąpiecie swoje maluchy ? Jakaś rutyna jest u was wprowadzona