reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Współczuję Kochana. Jesteś przekonana że już wszystko stracone w tym cyklu? Wiem że łatwo powiedzieć 'nie przejmuj sie'. Z każdym kolejnym razem jest trudniej ale damy radę.

Tak [emoji24] Temp. raczej się nie podniesie i nagle w ciąży nie bede. Testy też bielsze nie będą. A w 12 dpo raczej chociaz cień by pokazały. A tu nic. Więc pozostaje mi czekać na @ i zrobić badania sobie.

reklama
Tak [emoji24] Temp. raczej się nie podniesie i nagle w ciąży nie bede. Testy też bielsze nie będą. A w 12 dpo raczej chociaz cień by pokazały. A tu nic. Więc pozostaje mi czekać na @ i zrobić badania sobie.
Jest też możliwość że jak troszkę odpuscisz myślenie o ciąży i nastawisz się na badania to akurat zaskoczy. I tego Ci życzę.

Heh wiem że to niemożliwe. Wiem po sobie, ale chodziło mi o to że może jak skupisz się na badaniach to wtedy jakoś ta głowa będzie chłodniejsza i los Ci sprawi mila niespodziankę.

Heh wiem że to niemożliwe. Wiem po sobie, ale chodziło mi o to że może jak skupisz się na badaniach to wtedy jakoś ta głowa będzie chłodniejsza i los Ci sprawi mila niespodziankę.

Jeśli rzeczywiście przyjdzie @ to na badania pójdę na pewno. I M. też zbada nasienie. Nie mamy po 20 lat i szkoda nam czasu na gdybanie.

Temp dziś: 37,08 - 13 dpo
Termin @: 25.09 lub wg innej Apki nawet 27.09 wiec nadal czekam.
Test: biel wizira! [emoji24]

Najgorsze jest to że jak już te testy wychodzą białe to niech ta @ już przyłazi a nie czai się nie wiedzieć gdzie.

A śluzu kremowego mam dość sporo. Jak go nie było, tak teraz przy podtarciu choćby rano to papier zalany!

Temp dziś: 37,08 - 13 dpo
Termin @: 25.09 lub wg innej Apki nawet 27.09 wiec nadal czekam.
Test: biel wizira! [emoji24]

Najgorsze jest to że jak już te testy wychodzą białe to niech ta @ już przyłazi a nie czai się nie wiedzieć gdzie.

A śluzu kremowego mam dość sporo. Jak go nie było, tak teraz przy podtarciu choćby rano to papier zalany!
A w poprzednich ciazach testy wychodziły Ci pozytywne w którym dc?

A w poprzednich ciazach testy wychodziły Ci pozytywne w którym dc?

Z pierwszą ciążą testowałam chyba tydzień po @ bo to była „wpadka”. W drugiej wyszedł pozytyw fajnie widoczny na dwa dni przed @.
Liczę ze gdybym była w ciąży to juz jakis cień by sie pokazał. Tak daleko do @ nie jest. [emoji849]

reklama
Do góry