reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majóweczki 2019

reklama
@Ann_ Ty to masz bagaż doświadczeń :))) dziękuje za info, faktycznie muszę sobie to jeszcze przemyśleć :)

@Misiactwo ja już pełno badań robiłam, wszystkie na NFZ. Ok 7tc miałam tylko morfologię i mocz, bardzo ogólnie, ale teraz już robiłam HIV combo, glukozę, toxo, tarczyce itp ...
@Violett to tez nieźle się nacierpiałaś ... masakra

@xszaracodziennosc koniecznie daj znać jutro po lekarzu. I nie łam się... pamiętaj że natura na tym etapie sama decyduje...

@Ann_ Ty to masz bagaż doświadczeń :))) dziękuje za info, faktycznie muszę sobie to jeszcze przemyśleć :)

@Misiactwo ja już pełno badań robiłam, wszystkie na NFZ. Ok 7tc miałam tylko morfologię i mocz, bardzo ogólnie, ale teraz już robiłam HIV combo, glukozę, toxo, tarczyce itp ...
@Violett to tez nieźle się nacierpiałaś ... masakra

@xszaracodziennosc koniecznie daj znać jutro po lekarzu. I nie łam się... pamiętaj że natura na tym etapie sama decyduje...
Ja to już tylko po porodzie

Czekam juz u lekarza, zaraz serducho mi wyskoczy ze stresu
Daj znac;)

Szara daj znać jutro po lekarzu.

Pierwsze :)
W zeszłym tyg. miałam USG i wyraźnie było widać fasolkę :-D

No ja zostanę mamusią po raz 3 ( i to bardzo nas zszokowało ) :p
Mój syn ma 11 latek a córcia dopiero skończyła 7.
[/QUOTE]

Moja córka skończyła 21 lat. My to dopiero jestesmy w szoku. Ale wszyscy sa szczęśliwi a córka wprost szaleje z radości .

Mam tez krwiaka obok pecherzyka ciazowego i nadal mam stosowac luteine az sie wchlonie. Jak wroce do domu ponadrabiam wszystkie posty

Ostatnia edycja:
reklama

Moja córka skończyła 21 lat. My to dopiero jestesmy w szoku. Ale wszyscy sa szczęśliwi a córka wprost szaleje z radości .[/QUOTE]

O jej, ale niespodzianka [emoji173]️

Do góry