Adell1994
Fanka BB :)
Moja mama ma 3 siostry , tam się nie sprawdziłoKogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama ma 3 siostry , tam się nie sprawdziłoKogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buu
Mnie to celowanie w czwarte właśnie tak trochę przeraża i ląduje w tabelce "żelazne gacie" póki co w tabeli otwieramy wrota są dwie pozycje: 1. teoria Gosi, 2. no kuźwa niemolaki są zaj..ste!!Moja mama ma 3 siostry , tam się nie sprawdziłodziadek chyba celował na syna a tu 4 córy
![]()
To Ty masz tyle rodzeństwa???Trzech synów. Rok w rok. Przerwa chyba dwa czy trzy lata. Trzy córki. Rok w rok. Cztery lata przerwy Syn. Cztery lata przerwy Dwie córki w odstępie 3 lat.
U mojej mamy było 4 siostry, piąty był brat i 6 siostra [emoji12]Moja mama ma 3 siostry , tam się nie sprawdziło [emoji14] dziadek chyba celował na syna a tu 4 córy![]()
Daj spokoj. Bardzo dobrze wygladaszBoże jakie ja mam zmarszczki!!!
Tak. Ale położna powiedziała, że to trądzik. We wtorek mamy wizyte u lekarza to się zapytam czy na pewno.W sensie ? Tak wysypana ?
U nas też tak uspokaja wózek i samochódMlody tak sie darł, ze w akcie desperacji wlozylam go na biegu do wozka i pedem do apteki.
Juz ponad 2 godziny spi w wozku wystawiony po spacerze na balkon a ja jem cieply obiad, nie moge sama w to uwierzyc [emoji23] moze jego brzuch nie bolal tylko powietrza trzeba mu bylo![]()
Mam używany od 2 dni. Ogólnie jest spoko.
GoJ ja miałam pisać że na tym zdjęciu z tymi włosami wyglądasz na 20 lat [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] bardzo ładnie wyszłaś i żadnych zmarszczek się nie doszukujBoże jakie ja mam zmarszczki!!!
@KINDERBUENOO88 jakie urocze zdjęcie z malutkim Tytusem![]()