reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nom. Zerknij w ulotkę :)Ja myślałam nad wybielaniem. Skoro już nie palę to można na coś innego, bardziej przyjemnego wydać te pieniążki.Zamiast termometru zobacz sobie Windi. My używamy w ostateczności jak mała nie może pierdnąć albo się załatwić.Ciuszki ciuszkom nierówne, więc się nie przejmuj :) u nas już rozmiar 62, ale zależnie od firmy. Niektóre ubranka szczupłe jak na glizdę i na mojej puci sie rozłażą w szwach [emoji23], ale tradycyjnie rękawy za krótkie
Co do zębów ja mam problem bo moja za..bista dentystka już nie pracuje a ta co jest teraz nie umie mi dokończyć zęba tak jak tamta chciała.

Co do kasy z becika itp. u Nas to część na nowe mieszkanie pójdzie a i tak pewnie będę musiała na raty kuchnie kupić co mnie dobija...

reklama
Berek.
Mikołaj fajnie śpi w nocy szkoda że zazwyczaj ze mną a najlepiej mu się śpi w moim łóżku jak mnie nie ma w nim -:-D
Młody cyckał 2x o 22:00 i o 2:00 i teraz ja już wstałam on spał przewinęłam go myślałam pocycamy a on w kimę dalej.. Stęka i stęka. Kupiłam mu espunisan bo na tyle ile on je to tej kupy mało...
Nie mam co narzekać na nocki z Nim ale dnie są do dupy.
On jak nie śpi i nie cyca ewidentnie się nudzi i nie chce sobie leżeć i poznawać świat co mi utrudnia życie ;) ale to mój problem nie jego ;)
Tyłek mu się WRESZCIE goi... poszła cała tubka maści cynkowej na te dwie ranki ale jest już/dopiero efekt myślę że te kupy już zadadowe bardziej i też tak nie drażnią mu tych ranek.

O. Popłakuje może pocyca...
A jednak jeszcze nie za to zadowolony się doń przytulił. Udało mi się cyknąć ten uśmiech.

UWAGA wrażliwi dziecko nie upudrowane i widać suta.
20181008_054721.jpg

Załączniki

• 20181008_054721.jpg
    20181008_054721.jpg
    592,1 KB · Wyświetleń: 324
Co do zębów ja mam problem bo moja za..bista dentystka już nie pracuje a ta co jest teraz nie umie mi dokończyć zęba tak jak tamta chciała.

Co do kasy z becika itp. u Nas to część na nowe mieszkanie pójdzie a i tak pewnie będę musiała na raty kuchnie kupić co mnie dobija...
Ja na kuchnię mam...
Gorzej że na piecyk od mamy dostanę i mi normalnie głupio.....

reklama
Do góry