reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja karmilam juz 3 razy, ale proba odlozenia do kosza konczy sie obudzeniem i zaczynamy proces od nowa :(
Ja zrobilam weganskie curry z dynia i na deser chia z mlekiem kokosowym, gruszkami i sliwkami. Dobre bylo :)
Jutro mam gosci i jak tylko Leon zasnie ide robic szarlotke...

Hej hej!
Czytam i czytam... nadrabiam powoli [emoji846]
Jeśli chodzi o obiad u mnie dla domowników zapiekanka ziemniaczana z mozzarella i sosem śmietanowym a dla mnie rosół [emoji39]

Dziewczyny nie wyobrażacie sobie jaki koszmar przechodzimy od dwóch nocy
Mała totalnie nie planuje spać. Płacze niesamowicie. Tylko ręce i ręce... Eh..
Aż się boje dzisiejszej nocy.

Hej hej!
Czytam i czytam... nadrabiam powoli [emoji846]
Jeśli chodzi o obiad u mnie dla domowników zapiekanka ziemniaczana z mozzarella i sosem śmietanowym a dla mnie rosół [emoji39]

Dziewczyny nie wyobrażacie sobie jaki koszmar przechodzimy od dwóch nocy
Mała totalnie nie planuje spać. Płacze niesamowicie. Tylko ręce i ręce... Eh..
Aż się boje dzisiejszej nocy.
A co to za zapiekanka ? :)
Brzmi smakowicie :)

reklama
Do góry