reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na lodówkę. Kuchenkę mam. A meble kupić trzeba i wyposażenie.

Kartony przytargane. Chłopcy mieli wenę pakowali zabawki swoje... ciekawe ile razy jeszcze je wyciągną ;)
Ja dziś spakuję książki i moje szkło i Dvd może albumy ze zdjęciami i ramki takie tam rzeczy
Zajmiesz się robota to przestaneisz myśleć o depresji

reklama
Zobacz załącznik 906038
A tu rozgadany zadowolony terrorysta po całym dniu sen cyc kupa na wieczór się jak sowa rozhulał ;)
[emoji5][emoji5][emoji8][emoji16]Cudak[emoji16][emoji8][emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 906039 Spójrzcie na linię włosów Mikołaja... no rasowa myszka Miki :-D

P.S. zdjęcie z lampą stąd hukowe kolory itepety...
Haha faktycznie uszy Myszki Miki [emoji23]
No duży bo ona ma główkę drobną [emoji5]

Smoczek na pół głowy :pIdź idź, sama wiesz najlepiej kiedy trzeba. Miłoszowi też. Jeżeli takie jednorazowe drżenie trwa poniżej minuty, to nie ma się czym martwić - jest związane z niedojrzałością układu nerwowego.Hihihi z pizza czy bez i tak będziesz ją kochać ;)

Bry!
Zasnęłam o 5, o 6 20 wstałam i do 7 polowalam na siuśki Miłosza. Potem wstała Werka, więc przestałam polowac i posikal się jak tylko mu pieluchę założyłam. Łobuz [emoji14]

Będziesz badanie robić ? U mnie odpukać młody zawsze siknie do woreczka a czasem nawet do pojemnika . Zazwyczaj po umyciu sika w ciągu kilku minut [emoji12]

Mój to leje na zawołanie tylko poczujemy brak pampersa na tyłku

Mój już wyrósł z tego i nie sika bez. Muszę przyłożyć nawet na ten woreczek i dopiero laska. Ale fajnie widać zmianę miny jak sika i kiedyś udało mi się podnieść pamps i skierować sisiaka do pojemnika. Tylko ze malutko siknal wtedy a trochę się zmarnowało zanim trafiliśmy. Ale na dwa razy i było.

reklama
Do góry