reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja ze względu na trudne warunki w pracy (praca stojaca, dzwiganie) jestem na l4, do południa gotuje, sprzątam. Potem mąż wychodzi do pracy, ja zostaje sama i wymyślam .. :-D
Ja próbuje sobie jakoś przetłumaczyć, że czekania to akurat nas czeka jeszcze mnóstwo (jakieś 240 dni [emoji28] [emoji28] [emoji28]) i jak nie nauczę się cierpliwości to zwariuję [emoji3]

Lekarz mowil duzo odpoczywac, recepte ma mi wypisac no i czekam na wypis. Mowil ze moglo to byc plamienie inplantacyjne. W ciaze zaszlam nieco pozniej mowil. Takze naprawde dziewczyny jak zauwazycie cos niepokojacego reagujcie od razu
Też jestem tego zdania że trzeba od razu reagować, nie można bagatelizować. W końcu tu chodzi o drugie życie [emoji4]

ja mam kręćka bo naczytałam sie wczoraj postów mamy ginekolog i tam był wpis o pustym pęcherzyku płodowym i mam takie schizy!
Też się boję pierwszego usg. Wiesz że jesteś w ciąży A może się okazać że to puste jajo lub pozamaciczna. Czy przy pustym pecherzyku beta też przerasta prawidłowo?

Też się boję pierwszego usg. Wiesz że jesteś w ciąży A może się okazać że to puste jajo lub pozamaciczna. Czy przy pustym pecherzyku beta też przerasta prawidłowo?
Przy prawidłowo przebiegającej ciąży beta powinna po 48 godzinach wzrosnąć okolo 60 , aczkolwiek wszystko może byc różnie, są różne przypadki. Najlepiej wszystko pokaze USG, trzeba cierpliwie czekać :)

reklama
Do góry