reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My tez na spacerze :). Maluch usmiecha sie do mnie cudnie i probuje "gadac" - kocham to
Zaczal sie tez interesowac zabawkami, dlatego szukam maty. Musze mu zapewnic rozrywke ;).
Zdziwilam sie jakie to potrafi byc drogie.. ta Ani jest b.fajna. tez mysle o uzywanej, bo 3 czy 4 stowy na mate to szalenstwo. Dzieki za rady- racja, ze wazne, zeby nie byla sliska i jak najbardziej naturalna. Ja chce taka z pałąkiem i zabawkami. Widzialam taka z "fortepianem"- myslicie, ze to ma sens? A żółw z piłeczkami?

Ostatnia edycja:
reklama
Zapomnialam dodac, ze zrobilam przeglad szafy Leona. Przegapilam troche ciuszkow- raczej tych darowanych przez kogos. W zasadzie juz cala garderobe mu wymienilam na wieksza, a nawet wsrod 62 znalazlam taki kombinezon, w ktory ledwie wcisnelam malego dzisiaj na spacer. Na 62 mam duzo ciuchow, na 68 juz znacznie mniej.

Też tak mam. Od tego szybkiego wypływu też mogą być problemy z brzuszkiem i trzeba odbijać. Na początku spuszczałam tą pierwszą porcję w pieluchę, ale teraz mała ciągnie jak odkurzacz.

Ja i tak odbijam a żeby leciało wolniej to musiałabym chyba cała pieluchę zamoczyć :) bo tez tak próbowałam albo żeby zleciało do butelki. mleko mleko komu mleko ....

To moja truskaweczka [emoji526]
20181016_131802.jpg

Załączniki

• 20181016_131802.jpg
    20181016_131802.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 354
Wam tez tak leci z cycow ? Młody puścił na sekundę a tu sześć strumieni w moment zmoczyly mu twarz moje kolano i stojący przede mną stolik. No cyrk normalnie

Też tak mam. Od tego szybkiego wypływu też mogą być problemy z brzuszkiem i trzeba odbijać. Na początku spuszczałam tą pierwszą porcję w pieluchę, ale teraz mała ciągnie jak odkurzacz.

Nie. W ogóle nie wiem ostatnio mam laktacyjną depresję...

reklama
Do góry