d_dream
Fanka BB :)
A jak to wyklikać spowrotem na aplikacji?Może masz odklikane "obserwuj"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak to wyklikać spowrotem na aplikacji?Może masz odklikane "obserwuj"
A nie wiem ja mam z telefonu przez wyszukiwarkę nie app.A jak to wyklikać spowrotem na aplikacji?
To w balet idziesz :-)[/QUOTE]Ja wczoraj dostałam 6tys ale 500plus nie dostałem z wyrównaniem za wrzesień dziady także kochana pewnie i na coś starczy...
U mnie ze wszystkim...No faktycznie coś się dzieje z cytowaniem
Ja dzisiaj dostałam swój śpiworek Cottonmoose. Tylko ja wzięłam bez futerka i nie ten najmniejszy ani ten największy tylko średni akurat do gondoliJuż nie mogę się doczekać! Czyli muszą mieć coś w sobie bo inaczej nikt by nie kupował...
Przesyłam buziaki dla Frania [emoji8] Jutro już będzie miał lepszy humorek [emoji4]My leżymy po kąpaniu i się tulimy . Franio bardzo rozżalony po dzisiejszym zabiegu .
od 7 do 9 tygA kiedy ten drugi skok rozwojowy następuje ?????
To jest jeszcze średni? Ja myślalam że tylko ten mini albo ten co ja zamówiłam wyślij jak możesz link dziękiJa dzisiaj dostałam swój śpiworek Cottonmoose. Tylko ja wzięłam bez futerka i nie ten najmniejszy ani ten największy tylko średni akurat do gondolimam szary. Mięciutki, ciepły, super [emoji106] [emoji108] Przesyłam buziaki dla Frania [emoji8] Jutro już będzie miał lepszy humorek [emoji4]