Wiesz są chłopy co z brodą lepiej niż bez...Mój ma brodę bo poprosiłam żeby zapuścił.
Teraz taka moda nastała że się chłopy noszą z brodami ale on już ze 3 lata ją ma .
Jeszcze zanim były modne.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wiesz są chłopy co z brodą lepiej niż bez...Mój ma brodę bo poprosiłam żeby zapuścił.
Teraz taka moda nastała że się chłopy noszą z brodami ale on już ze 3 lata ją ma .
Jeszcze zanim były modne.
A może to jakie AZS??Wlasnie chyba nie.
Teraz po kapieli wyglada tragicznie [emoji17]Zobacz załącznik 911061
[emoji17][emoji17][emoji17]
Nie dołuj.. jeszcze nie zapisałam a młody jutro 2 msc.W ktorym tygodniu robicie usg bioderek? Na NFZ czy prywatnie? Znacie dobrego lekarza w W-wie?
To koniecznie zbadaj... bo to "cofanie" płacz przy cycku lub po cycku zaraz wszystko na refluks wskazuje... trzeba by jakiego gastrologa zapytać żeby go zbadał...Refluks w sumie moglby miec. Czesto nawet jak mu sie nie ulewa, tu sie cofa i sie wtedy krzywi.
A mój tylko synów...Hahaha... obawiam sie, ze to chodliwy i drogi towar
Moj nie budowal domu, reszte robi, a syna za pierwszym razem, z czego jest bardzo dumny.
Ja już po miesiąc miał na NFZ i młody przystojny lekarzW ktorym tygodniu robicie usg bioderek? Na NFZ czy prywatnie? Znacie dobrego lekarza w W-wie?
Mój to ciągle się chwali że bliźniaki to trzeba umieć zrobićHahaha... obawiam sie, ze to chodliwy i drogi towar
Moj nie budowal domu, reszte robi, a syna za pierwszym razem, z czego jest bardzo dumny.