18grudzien
Fanka BB :)
U mnie ciężko wieczór kiedy będzie lepiej? Czy kiedykolwiek napisze wam że dzień był mega zajebisty!???? Zaczynam mięc dość a jeszcze dziś usłyszałam że mam lekko i nic nie robię dobijcie mnie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na kupno, czy sprzedaż?
U mnie ciężko wieczór kiedy będzie lepiej? Czy kiedykolwiek napisze wam że dzień był mega zajebisty!???? Zaczynam mięc dość a jeszcze dziś usłyszałam że mam lekko i nic nie robię dobijcie mnie![]()
Będzie na pewno. Jesteś cudowna mamą, tylko chyba gości miałaś do du.py? Bo kto ci tak śmiał powiedzieć? Niech się kurde zamieni..U mnie ciężko wieczór kiedy będzie lepiej? Czy kiedykolwiek napisze wam że dzień był mega zajebisty!???? Zaczynam mięc dość a jeszcze dziś usłyszałam że mam lekko i nic nie robię dobijcie mnie![]()
Właśnie i ja oglądnęłam fakty, wiec maja miec wszyscy wolne.Sorry ale nie do końca się zgodzę że pod urzędników. Ja jestem pracownikiem jednego z urzędow i uwierz że nawet jak urzędy były pozamykane w długi majowy weekend potem musieliśmy pracować w sobotę. Nikt nas o zdanie nie pytał a w mediach twierdzono że to po rozmowach z pracownikami... Otóż nie...
I choć czasem wkurzam się sama jak idę do innych urzędów coś załatwić - uwierz że wracałam z pracy zmęczona.
Czasem mąż który pracuje fizycznie żartobliwie pyta czy mnie palce bolą od klawiatury...
Ale on wie że praca w urzędzie lekka nie jest szczególnie jak chcesz petentowi pomoc a nie odprawić z kwitkiem.
Nie wiem kto będzie miał wolne. Podobno wszyscy... Co ze sklepami nie wiem. A w tv słyszałam tylko komentarze o lekarzach i umówionych wizytach i zabiegach.
Ale wam fajnie kolejny dom a mi się tam marzy Ehhhh ciągle myślę o tym że chce dom i chyba będę do tego dążyć..... Mój teściu myśli że jak pomagał mężowi ciąć drzewo to stwierdził że ja się lenie w domu nic nie robię itp ale obiad im pod nos podałam bo wiem że ciężko im ale mi już nikt nic nie podał........Kupno. Kto Ci takich głupot napier***?
Umowa wstępna na dom podpisana. Zaczynam trząść dupą[emoji27]
Ja mam cały czas...Dziewczyny, ktorym sie pojawila w ciazy- zeszla wam juz linea negra? Bo moj brzuszek juz calkiem ladny, tylko ten rozjechany pepek i krecha go szpecą;p
U mnie ciężko wieczór kiedy będzie lepiej? Czy kiedykolwiek napisze wam że dzień był mega zajebisty!???? Zaczynam mięc dość a jeszcze dziś usłyszałam że mam lekko i nic nie robię dobijcie mnie![]()
W Gliwicach?