D
Deleted member 180961
Gość
A bo to wcale sie tak nie przekladaKtóra to pisała, że jak się po tylu dniach wyprożni to się obsra po pachy?
Była kupa ale wielkości 5 złMax...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bo to wcale sie tak nie przekladaKtóra to pisała, że jak się po tylu dniach wyprożni to się obsra po pachy?
Była kupa ale wielkości 5 złMax...
Mam pytanko czy wasze maluszki też mają tyle wojskowiny w uszkach? Bo u nas to kanapki można smarować tyle miodku produkuje
Popieram w 100%a ja nie sprzatam-nie mam czasu i sily. Dziecko wymaga 100% mojego czasu i chce go jemu poswiecic. Jedynie podczas drzemek sprzatam na raty a w nocy cos gotuje. Tyle ze z tego sprzatania na raty nie za duzo wychodzi bo za malo jest czasu...
Ale nic to, juz zapowiedzialam mezowi zeby nie oczekiwal ode mnie nic bo chce maxymalnie czas poswiecic Kubie.
Mój jak zgoli brodę to wygląda na 15Ja swojego poznałam w krótkich i bez brody. Teraz z brada wyglada super ( dla mnie mega) ale cieszę się ze pierw poznałam go bez tej brody bo jakby ja teraz zgolił to byłby szok bo wyglądałby na Max 25 lat [emoji23][emoji23][emoji23]
I jak się podoba Tytusowi ?A i przyszedł bujaczek
Wzięliśmy ten tiny love
Ma muzyczkę, biały szum i wibracje ale bujać na boki muszę sama
Zobacz załącznik 915330
Zobacz załącznik 915331
Ula to mała modnisia , to różowe futerko z ostatniego zdjęcia najlepszePospamuje trochę
Na pierwszym sposób w jaki Ulka śpi całą noc.
Na drugim jak gada z karuzelą (nota bene- teraz już 20 minut leży w łóżeczku i gada z tymi owadami swoimi ''aaa'' ''eeee'' ''aguuuuu'')
A trzecie przed spacerkiem z matką swą
Mój też ma bardzo dużo .Mam pytanko czy wasze maluszki też mają tyle wojskowiny w uszkach? Bo u nas to kanapki można smarować tyle miodku produkuje
A cóż to on wyprawia że aż ze szkoły dzwonili ?Padam na ryj. Bitą godzinę młody odbijał sobie cały dzień bycia cudownym dzieckiem...
W końcu z różowym szumem kołysany na boki padł na całe 10 minut. Tyle dobrze że obudził się póki co wyciszony.
Natomiast do pieca daje moje najstarsze cudo. W piątek aż ze szkoły dzwonili... Po prostu mam dość. Jego.
Matko Gośka a ja przespalam z małym popołudniu ponad 3godz nawet o godz porę karmieniach przespal a ja znim mąż pojechał że starszymi do miasta w sumie chcialam z nimi ale mały jest nieprzewidywalny i nie obliczlany i aż boję się go brać na zakupy bo nie chce wracać ma sygnaleTo ja dziś bawię się w perfekcyjną panią domu. Sprzątam. Piorę. GOTUJĘ. Bawię dzidziusia. Nawet sama się wyfiokowałam. Włos. Make Up. Na zakupach byłam. A co!