B
Benita23
Gość
Nasze wyniki trochę inaczej bylybprzedstawione z teNie, zalecone mieliśmy badanie podstawowe![]()
troche dziwne te badania my jak robiliśmy to mieliśmy wszędzie normy napisaneNie, zalecone mieliśmy badanie podstawowe![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasze wyniki trochę inaczej bylybprzedstawione z teNie, zalecone mieliśmy badanie podstawowe![]()
troche dziwne te badania my jak robiliśmy to mieliśmy wszędzie normy napisaneNie, zalecone mieliśmy badanie podstawowe![]()
Trochę dziwne te wasze wyniki my jak robiliśmy to mieliśmy wszędzie normy podaneNie, zalecone mieliśmy badanie podstawowe![]()
Robione w inviccie w GdańskuNasze wyniki trochę inaczej bylybprzedstawione z te
troche dziwne te badania my jak robiliśmy to mieliśmy wszędzie normy napisane
Najlepiej będzie jak skonsultujesz te wyniki z lekarzem my mieliśmy słaba morfologię nasienia ale inne parametry ponad normę i lekarz powiedział ze nie jest zle każdy lekarz to inna opiniaRobione w inviccie w Gdańsku
Ja swojemu M kupiłam fertilmen plus i czekamy do końca tabletek i zrobimy ponownie wynikiNajlepiej będzie jak skonsultujesz te wyniki z lekarzem my mieliśmy słaba morfologię nasienia ale inne parametry ponad normę i lekarz powiedział ze nie jest zle każdy lekarz to inna opinia
Jak dla mnie ok, bo ilość plemników większa niż podana norma to inne parametry wtedy też się zmieniają. Gorzej jak ich liczebność była by mała [emoji6].Czy pomoże ktoś zinterpretować wyniki?
Jak dla mnie ok, bo ilość plemników większa niż podana norma to inne parametry wtedy też się zmieniają. Gorzej jak ich liczebność była by mała [emoji6].
U nas były duzo gorsze wyniki i lekarz powiedział, ze jak plemników jest dużo to inne parametry tez się zmieniają. U nas było dużo uszkodzonych i morfologia 2% tylko,a norma jak dobrze pamiętam to było 4%.Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź bo interesuje mnie czemu mam obniżona sumę o ruchu postepowym oraz plemniki o szybkim ruchu to tylko 9%?