reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Nie wytrzymałam wczoraj i zrobiłam test, na szczęście negatywny. :D Ale ja rzeczy tutaj piszę. ;p Takie herezje, ale cóż po ciąży zaśniadowej nie jest wskazane bardzo szybko zachodzić w ciążę. Czyli prezerwatywy dały radę a ja czekam dalej na @... ;)
Jeśli Ty się cieszysz, to ja razem z Tobą :)

Mój mąż zawsze mówi że jestem wiecznie przed okresem haha:D To nie moja wina że przez drugą część cyklu mam zawsze nerwa :p

reklama
Jeśli Ty się cieszysz, to ja razem z Tobą :)

Mój mąż zawsze mówi że jestem wiecznie przed okresem haha:D To nie moja wina że przez drugą część cyklu mam zawsze nerwa :p
Ja mam to samo [emoji13] Bezwzględu na to czy jestem przed czy po @ wieczny nerw albo płacz bez powodu

W sumie tak jak zwykle - trądzik się pojawił, dyskomfort czasami się pojawia. Ale ja teraz i tak lekko przechodzę @. :)
To może na dniach przyjdzie. Tzn ? Miałaś nasilone objawy i bóle?
U mnie przed okresem tylko tyle , że brzuch się lekko zaokrągla i cycki trochę większe. No i wieczne bóle jajników lub macicy ale to przez cały cykl.
A po okresie znowu mnie wysypuje trochę

Cześć dziewczyny. Bylam na wątku 2018 ale raczej sie juz nie uda, wiec wskakuje tu do was i licze na 2019 :-) :) oby ten rok byl rokiem szczesliwym;) takze dziewczynki witam was! Milo bedzie jak razem bedziemy sie wspierać.

Hejka ! postanowiłam znow tu zajrzec ;-) termin @ mam na 3 styczen wiec teraz ten wątek bedzie bardziej aktualny ;-) Ciesze sie migdalove ze ty sie cieszysz, ze negatywny [emoji13][emoji13][emoji13]

To może na dniach przyjdzie. Tzn ? Miałaś nasilone objawy i bóle?
U mnie przed okresem tylko tyle , że brzuch się lekko zaokrągla i cycki trochę większe. No i wieczne bóle jajników lub macicy ale to przez cały cykl.
A po okresie znowu mnie wysypuje trochę
U mnie też woda się zbiera w organizmie i brzuch się zaokrągla. Ja już takich nie mam PMSów nasilonych, okres przychodzi bez 'pierd**nięcia'. :D Tyle, że krew leci. ;) Myślę, że jak już pojawiają się dyskomforty u mnie to na dniach będzie @. :)

reklama
Do góry