Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już od roku jest regularnie.Myslalam ze moje cykle są rozjechane, widzę jednak ze twoje jeszcze bardziej. U mnie rozciągają się od 28 do 50 dni. I tez potrafie miec 4 miesiace pi okolo 28-34 dni a potem kolejne kilka od 36 do 50.
Średnio 28 dniowe. Miałam tylko raz incydent z rozjechaną prolaktyną i teraz po poronieniu miałam 36 dniowy.A jakie masz cykle migdalove?
Haha nie martw się, rozumiem Cię. Ważne, żeby teraz się wszystko unormowało [emoji8] A na dziecko przyjdzie poraNie wytrzymałam wczoraj i zrobiłam test, na szczęście negatywny.Ale ja rzeczy tutaj piszę. ;p Takie herezje, ale cóż po ciąży zaśniadowej nie jest wskazane bardzo szybko zachodzić w ciążę. Czyli prezerwatywy dały radę a ja czekam dalej na @...
![]()
Nie wytrzymałam wczoraj i zrobiłam test, na szczęście negatywny.Ale ja rzeczy tutaj piszę. ;p Takie herezje, ale cóż po ciąży zaśniadowej nie jest wskazane bardzo szybko zachodzić w ciążę. Czyli prezerwatywy dały radę a ja czekam dalej na @...
![]()
Ja sie z długich cykli cieszylam jak się własnie nie starałam. To taki komfort[emoji23]. Za to teraz cholera mnie bierze, bo wiekszosc ma owulacje 13-16 dzien a ja czekam, czekam i czekam.Faktycznie macie dziewczyny te cykle dłuuugie. Ja mam za to takie 24-27 dniowe. Jak się staram, to dobrze, bo owulacja często występuje, za to jak się nie staram czyli większość życia to mam cżesto okresy, mój mąż się śmieje że ja mam wiecznie okres... heh
Haha nie martw się, rozumiem Cię. Ważne, żeby teraz się wszystko unormowało [emoji8] A na dziecko przyjdzie pora
Mam nadzieję, że do końca tygodnia przyjdzie małpa. Najgorsze jest to , że następna @ wypada w terminie wizyty u lekarza, ale może akurat się też opóźni.No to fajnie, że „na szczęście negatywny”. To szybkiej i punktualnej @
A coś chociaż wskazuje na to , że ma przyjść?Mam nadzieję, że do końca tygodnia przyjdzie małpa. Najgorsze jest to , że następna @ wypada w terminie wizyty u lekarza, ale może akurat się też opóźni.![]()