reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

WspółcZuję. Powiem Ci, że u mnie ten Medicover to też lekki niewypał. Mają tylko 3gin (jeszcze 2miesiące temu było ich 5). Z czego jeden to ten okropny seksista co nie chce już do niego chodzić (a nadal teoretycznie jest moim prowadzącym), druga gin jest świetna ale terminów u niej nie ma (nawet przez położna), wiec mogę sobie pomarzyć. Trzecia gin to młoda dziewczyna, idę do niej pojutrze i mam juz też rezerwacje na styczeń...ale widzę, że terminy u niej też znikają od razu...więc czy uda mi się nadal chodzić? Wątpię. Niby prywatna opieka...ale kurcze dziękuję za takie jazdy.
A Twoj gin nie pracuje nigdzie poza Medicoverem?
Ja jestem zadowolona z medicoveru, ale fakt że rezerwuje wizyty z ponad miesięcznym wyprzedzeniem. Mam bardzo drogi pakiet taki biznesowy i nie narzekam, ale już wiem że prywatnie opłacać sama nie dam rady, bo wychodzi 500 zł. więc chyba będę chodzić prywatnie. Tylko wtedy nie mam porodu w medivocerze i to jest dramat, ja z racji cesarki i problemów z kręgosłupem nie chcę iść na nfz pod nóż [emoji21]

reklama
Gadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...

Ja jestem zadowolona z medicoveru, ale fakt że rezerwuje wizyty z ponad miesięcznym wyprzedzeniem. Mam bardzo drogi pakiet taki biznesowy i nie narzekam, ale już wiem że prywatnie opłacać sama nie dam rady, bo wychodzi 500 zł. więc chyba będę chodzić prywatnie. Tylko wtedy nie mam porodu w medivocerze i to jest dramat, ja z racji cesarki i problemów z kręgosłupem nie chcę iść na nfz pod nóż [emoji21]
O kurcze...czyli nie tylko o same wizyty chodzi :-\

Nie wiem czy to mi hormony już tak buzuja I się nakręcam czy mam się czego obawiać ale dzień mam zjebany za przeproszeniem tak że nawet brzuch mnie już boli .. Na szczęście jutro mam wizytę o której zapomniałam... I pójdę powiedzieć lekarzowi że nie bardzo pomaga mi ten magnez

Wrrrrr zaraz trafi mnie szlag!
Od 1.5h jestem w kolejce do diabetologa, ciężarne miały mieć pierwszeństwo, ale tłum starszych osób twierdzi, że w żadnym wypadku! Siedz i czekaj! I teraz ktokolwiek dochodzi do kolejki to dziad komentuje "no ta to przynajmniej nie jest w ciąży":/

reklama
Ja już sama nie wiem co robić i myśleć...
Z jednej strony kocham tego gnoja ale z drugiej to nie są pierwsze jego tego typu wybryki...
Nie mam nic przeciwko koleżankom ale w ciąży zaczynają mnie wyjątkowo drażnić

Do góry