paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tylko marzę o jednym żeby na dniu dzisiejszym to się skończyło bo dłużej chyba nie przeżyje okropne uczucie cokolwiek zjem to zwymiotuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Byś zobaczyła mnie, jak przez 15 min czekałam przed wigilią, żeby rodzice wywietrzyli mieszkanie z zapachu potraw... Normalnie mnie cofneło na progu i nie dałam rady wejść... Alkohol też wyczuję zawsze, mąż się śmieję, że teraz jestem bardziej czuła niż alkomat. Na szczęście to tylko wrażliwość na zapachy i lekkie młodości, wymiotuję rzadko, może z 4 razy do tej pory się zdarzyłoU mnie jeszcze jeden objaw ciążowy. Wszystko śmierdzi mi.. świnka morska o0 ciągle czuje ten zapach. Mam już świeczki zapachowe prawie w każdym pomieszczeniu. Jutro idę do apteki chyba po ta opaskę na mdłości bo tak mi nie dobrze ciągle
A imbir próbowałaś?Dziewczyny ja tylko marzę o jednym żeby na dniu dzisiejszym to się skończyło bo dłużej chyba nie przeżyje okropne uczucie cokolwiek zjem to zwymiotuje
W Prenatalu mam imbir, ale do herbaty też dodaje mi się wydaje, że to jakaś jelitowka dzisiaj, ale może się myleA imbir próbowałaś?
Jestes w pracy, tak? Ja pamietam jak w ciazy z synkiem latalam na zaplecze rzygac jak kot, wchodzil klient do sklepu a ja nad kibelkiem...jak sobie to przypomne to...Dziewczyny ja tylko marzę o jednym żeby na dniu dzisiejszym to się skończyło bo dłużej chyba nie przeżyje okropne uczucie cokolwiek zjem to zwymiotuje
Mi tak przed zrobieniem testu palki i udka smierdzialy i juz wtedy wiedzialam, zem zaciazylaJa też mam nozdrza wrażliwe. Smażenie mięsa mnie dobija, wczoraj mąż smazyl na spaghetti mielone, ja musiałam wyjść i przeczekać.
Nie poszłam dzisiaj bo to nie miało by sensu jestem mega słaba :/ i tak codziennie wymiotowałas czy to są jakieś gorsze i lepsze dni ? Ja oprócz wody nie toleruje nic narazie...nie mówiąc że zwymiotowałam leki...Jestes w pracy, tak? Ja pamietam jak w ciazy z synkiem latalam na zaplecze rzygac jak kot, wchodzil klient do sklepu a ja nad kibelkiem...jak sobie to przypomne to...