reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Podczytam was trochę od poczatku zeby nie pytać ciągle o to samo i zebys nie musiala opowiadac wszystkiego od nowa. Troszkę juz u was czasu leci. A wczesniej bez problemu zaszlas w ciążę?
Wczesniej to ja się wcale nie starałam[emoji16]. Teraz sie musze postarać za dwa razy. A ty teraz się statasz czy juz moze w ciązy jestes? Bo ja z tel. Patrzę a tu nie widać stopek .

Wczesniej to ja się wcale nie starałam[emoji16]. Teraz sie musze postarać za dwa razy. A ty teraz się statasz czy juz moze w ciązy jestes? Bo ja z tel. Patrzę a tu nie widać stopek .
Ja w niedziele 24tc. Staralismy sie 3 cykle.
Przy Julce tez sie nie staralismy.
O 16.50 mam połówkowe i tak troche staram sie zająć glowe czytajac forum bo juz stres mam ogromny.

Ja w niedziele 24tc. Staralismy sie 3 cykle.
Przy Julce tez sie nie staralismy.
O 16.50 mam połówkowe i tak troche staram sie zająć glowe czytajac forum bo juz stres mam ogromny.
To będzie Wasze drugie?[emoji4] daj znać jak po wizycie i nie stresuj się[emoji6]. Na pewno będzie dobrze.

To będzie Wasze drugie?[emoji4] daj znać jak po wizycie i nie stresuj się[emoji6]. Na pewno będzie dobrze.
Tak. Julcia doczeka sie niebawem brata :)
A tak na marginesie Aga moja bratowa pewnie ja tez pamietasz.. 3 mce temu urodzila 3 dzieciatko. Maja Kacperka, Ole i Alicję :)

Tak. Julcia doczeka sie niebawem brata :)
A tak na marginesie Aga moja bratowa pewnie ja tez pamietasz.. 3 mce temu urodzila 3 dzieciatko. Maja Kacperka, Ole i Alicję :)
Jasne ze pamiętam. Nicku nie odtworzę, ale kojażę. Z resztą ty nick też mialaś na początku chyba inny. To rodzinka wam się pięknie powiększa[emoji4]. Nic tylko się cieszyć. Starsza siostra się cieszy?

Jasne ze pamiętam. Nicku nie odtworzę, ale kojażę. Z resztą ty nick też mialaś na początku chyba inny. To rodzinka wam się pięknie powiększa[emoji4]. Nic tylko się cieszyć. Starsza siostra się cieszy?
Aga miala chyba cos w typie agooosia.. Ola teraz w styczniu jeszcze ma operacje i byc moze zacznie nowe lepsze zycie.
Ja mialam nick Daffi ale zmienialam go kiedys.
Julka jest przeszczesliwa i nie może się doczekac.

reklama
Aga miala chyba cos w typie agooosia.. Ola teraz w styczniu jeszcze ma operacje i byc moze zacznie nowe lepsze zycie.
Ja mialam nick Daffi ale zmienialam go kiedys.
Julka jest przeszczesliwa i nie może się doczekac.
A co z Olą, na co ma mieć operację?
Ile w ogole Julka ma lat? Boze jak ten czas leci. Dobrze kojażę ze jest rok albo dwa, młodsza od mojego mlodego?

Do góry