Niutka43
Fanka BB :)
No niestety - inaczej nie dało się Go stworzyć [emoji23][emoji23]
To najgorsze, że wnuk ma w sobie połowę genów synowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To najgorsze, że wnuk ma w sobie połowę genów synowej
Zobaczysz że wygrasz te walkę !!! A u Was naprawdę fatalne te plemniki? Żadne suplementy nie poprawią ich jakości?I dobrze im więcej tym więcej szczęścia a szczęście trzeba mnożyć.
Ja na razie walczę o 1
Każde dziecko to dar. Możesz mieć tyle dzieci ile tylko chcesz. Dzieci dają szczęścieDokładnie. Ja już mam trójkę i każdy normalny by powiedział dosyć [emoji23][emoji23][emoji23] a ja chcę jeszcze![]()
Ja już czekałam aż któraś powie, że zbliża się jej testowanie. Ach te emocje!!!Zaczynam przezywac, jakbym sama miała testować!
W srode z rana bedziemy wiedzic?![]()
Hahah dobreNo niestety - inaczej nie dało się Go stworzyć [emoji23][emoji23]
Oj biedaku ;/ powazny ten wypadek i dobrze, ze skonczyło się dobrze(tak domniemywam).
Ja jestem pozytywnie nastawiona (po pól roku) !
Masz w sobie dużo siły. Kibicuję Wam z całego serca [emoji3590]Dobrze nie jest, właśnie dziś odwołałam rehabilitację bo mam prądy i to w terminie inseminacji.
Wiem że w ciąży będę bardzo cierpieć przez kręgosłup ale podejmuję świadomie tą decyzję. Nie wiem w jakim stanie będę po ,zakładam operację.
Ale moje marzenie jest silniejsze.
Nie potrafię zrezygnować nawet z tego powodu. Twardym trza być![]()
Aż mi się łezka zakreciła.Masz w sobie dużo siły. Kibicuję Wam z całego serca [emoji3590]
A że zapytam ile kończysz? Wszystkiego najlepszego! Przede wszystkim spełnienia tego najważniejszego marzenia [emoji64]Aż mi się łezka zakreciła.
Tak sytuacja trudna, ale chyba jestem typem uparciucha i wojownika.
To że nie biorę leków na kręgosłup dało mi super kopa i nadzieję.
A z racji tego że jutro będę znowu o rok starsza muszę się pospieszyć