blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale fajne zdjęciepochwale się ząbkiem:-) buźka brudna w kaszcejest ząbek po lewej stronie taki malusieńki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajne zdjęciepochwale się ząbkiem:-) buźka brudna w kaszcejest ząbek po lewej stronie taki malusieńki
![]()
ja mam taką zwykłą cyfrówkę 3,2 mpixeliAle fajne zdjęcie. Ja parę razy polowałam z aparatem na ząbki, ale mi się nie udało uchwycić. Musiałabym mieć taki aparat, jak mają paparazzi ;-).
Ale może szybciej ustawia ostrość, niż moja. Mnie zawsze wychodzą nieostre jak tak cykam...ja mam taką zwykłą cyfrówkę 3,2 mpixeliale rozśmieszam małą i cykam
![]()
Ja "poprosiłam" Piotrusia o zdjęcie jego ząbków i przytrzymałam bródkę ręką, nawet mu sie podobało, bo sie smiał:-)
u mnie jest tak samo, dlatego jak chciałam zobaczyc czy zabek rośnie to macałam paluchem, a o zdjęciu zabką moge zapomnieć na razieU nas by to nie przeszło, bo jak łapię ją za bródkę by zobaczyć dziąsła to ona wystawia język, że zasłania te dziąsłaTakże mam problem z najzwyklejszym obejrzeniem dziąseł a o pstrykaniu jeszcze zdjęcia to już w ogóle nie marzę
![]()