reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja "poprosiłam" Piotrusia o zdjęcie jego ząbków i przytrzymałam bródkę ręką, nawet mu sie podobało, bo sie smiał:-)

Załączniki

• DSC00227.JPG
    DSC00227.JPG
    252,8 KB · Wyświetleń: 33
Ja "poprosiłam" Piotrusia o zdjęcie jego ząbków i przytrzymałam bródkę ręką, nawet mu sie podobało, bo sie smiał:-)

U nas by to nie przeszło, bo jak łapię ją za bródkę by zobaczyć dziąsła to ona wystawia język, że zasłania te dziąsła :-DTakże mam problem z najzwyklejszym obejrzeniem dziąseł a o pstrykaniu jeszcze zdjęcia to już w ogóle nie marzę :-D

BUZIAKI DLA TOLI:-D:-D:-DOD WIKTORYNKI

U nas by to nie przeszło, bo jak łapię ją za bródkę by zobaczyć dziąsła to ona wystawia język, że zasłania te dziąsła :-DTakże mam problem z najzwyklejszym obejrzeniem dziąseł a o pstrykaniu jeszcze zdjęcia to już w ogóle nie marzę :-D
u mnie jest tak samo, dlatego jak chciałam zobaczyc czy zabek rośnie to macałam paluchem, a o zdjęciu zabką moge zapomnieć na razie:baffled:
mY na prezent mieliśmy kupić hustawkę ale dostała od chrzestnego teraz w niedziele i powiem wam że szybko się znudziła teraz nie chce się w ogóle bujać, może kupimy jej elmo bo fajny stforek tylko nie wiem czy jest sens wydawac na zabawke 200zł która sie pobawi 10 minut. :-pmusze poszperac na allegro troche, tylko brak mi czasu.

moja córcia chodzi za rączkę:tak: chciałam też zrobić fotkę jak daje sama kroczek ale ciężko uchwycić cyfrówką:baffled: marzy mi się lustrzanka:dry: wtedy podczas jednego kroku zrobiłabym z pięć fotek:tak: także wkleiłam na zamkniętym jak chodzi za rączkę w nowych kapciach:tak:

reklama
Do góry