reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

u mnie na prenatalnych padlo haslo chlopiec.. ale wiecie nie każa brac tego do serca.. a pozniej dopiero w22+2 sie pokazal mały a w 23+5 na polowkowych tylko potwierdzil widokiem armatki:p

tez nie lubie czekac. o ile wizyty u gina mam z rana tak prenatalne zawsze popoludniami i teraz tez mam na 16tą.

reklama
u mnie na prenatalnych padlo haslo chlopiec.. ale wiecie nie każa brac tego do serca.. a pozniej dopiero w22+2 sie pokazal mały a w 23+5 na polowkowych tylko potwierdzil widokiem armatki:p

tez nie lubie czekac. o ile wizyty u gina mam z rana tak prenatalne zawsze popoludniami i teraz tez mam na 16tą.
Kiedy masz? Ty juz trzecie to z górki :) Mi teraz przesunęli połówkowe o jeden dzień i mam wyjątkowo do południa więc dużo mniej czekania. Na prenatalnych też usłyszałam że chłopiec ale zobaczymy :)

Kiedy masz? Ty juz trzecie to z górki :) Mi teraz przesunęli połówkowe o jeden dzień i mam wyjątkowo do południa więc dużo mniej czekania. Na prenatalnych też usłyszałam że chłopiec ale zobaczymy :)
w piatek :) i juz bym chciala zeby dzis byl czwartek hehe

Wiesz co ja z jednej strony chciałabym być chociaż w jakiś sposób nakierowana na płeć. Ale z drugiej właśnie boję się tego że ta płeć w tak wczesnym stadium rozwoju dziecka może się w każdej chwili zmienić. I boję się że jeżeli nawet jutro powiedzieliby mi, że to dziewczynka, to po raz kolejny jak pójdę na połówkowe okaże się że to chłopiec. Już raz przez to przechodziłam i nie chce się po raz drugi rozczarować. Aczkolwiek moja niecierpliwość naprawdę sięga zenitu.

bo to podgladanie maluszkow to najfajniejsze co nas spotyka.
licze bardzo ze lekarz przelaczynam chwile na 3d i sprobuje buziaka pokazac. bede o tym mowic od wejscia. no i oby on wyliczyl mi ciut mniejsza wage to bedzie lepiej.

Wiesz co ja z jednej strony chciałabym być chociaż w jakiś sposób nakierowana na płeć. Ale z drugiej właśnie boję się tego że ta płeć w tak wczesnym stadium rozwoju dziecka może się w każdej chwili zmienić. I boję się że jeżeli nawet jutro powiedzieliby mi, że to dziewczynka, to po raz kolejny jak pójdę na połówkowe okaże się że to chłopiec. Już raz przez to przechodziłam i nie chce się po raz drugi rozczarować. Aczkolwiek moja niecierpliwość naprawdę sięga zenitu.
Rozumiem Cię. Mi w sumie płeć jest obojętna. Z kolei mąż chciałby synka. Jak coś to trochę będę się bała jego rozczarowania. Mówiłam mu od początku żeby się nie przywiązywał bo to za wcześnie. W poprzedniej ciąży w 12 tygodniu powiedziano nam że chłopiec. Tydzień później inny lekarz stwierdził dziewczynkę i tak już zostało. Nie ma reguły w sumie. Tobie życzę tej upragnionej córeczki, ale chyba na bardziej wiarygodne info trzeba poczekać do połówkowych.

reklama
Ja też za najbardziej wiarygodna płeć biorę ta z przewidywań połówkowych! Wcześniej to tylko przypuszczenia. Chłopcy nawet wcześniej sie nam nie pokazali wiec byliśmy zmuszeni czekać i tak do połówkowych badań.

Do góry