Imbirowaherbata
Fanka BB :)
Jest serduszkotrochę wolno bije, ale to 6+1 więc lekarz mówi, że się rozkręci
teraz czekam na wasze usg
Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()
Extra! Jak jest serduszko to już jest sukces!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jest serduszkotrochę wolno bije, ale to 6+1 więc lekarz mówi, że się rozkręci
Może jogurt z suszonymi śliwkami? Może kompot ze śliwek ?Dziewczyny a macie jakieś sposoby domowe na zaparcia masakrę mam brzuch jak balon boli mnie aż a nie mogę się wypróżnić [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
[emoji7]Jest serduszkotrochę wolno bije, ale to 6+1 więc lekarz mówi, że się rozkręci
![]()
No to dobre wiesciDziewczyny jestem po usg - to nie pozamaciczna więc to super wiadomość! Na usg było widać zarodek plus ciałko żółte, zarodek pół centymetra. Według okresu z 31 stycznia powinien być większy i być to 6-7 tydzień ale Pani Doktor powiedziała że to równie dobrze może być 4-5 z przesuniętej owulacji. Muszę czekać czy ciąża się rozwinieI dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, właśnie czekam na badanie wyrostka ronaczkowefo.
My od początku mówimy OnaA macie jakieś przeczucie co do płci ?![]()