asiakkk94
Fanka BB :)

Ja dziś rano miałam tyle energi że szok, ale koło 14 nadszedł kryzys i usypialam, przez cały dzien zmuszam się do jedzenia a teraz zaczyna się brzuch odzywać i napina sięJak sie czujecie?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja dziś rano miałam tyle energi że szok, ale koło 14 nadszedł kryzys i usypialam, przez cały dzien zmuszam się do jedzenia a teraz zaczyna się brzuch odzywać i napina sięJak sie czujecie?![]()
Ja tak mam jak sie poloze wieczorem juz do spania i wszystko mi sie zaczyna przelewac w brzuchuJa dziś rano miałam tyle energi że szok, ale koło 14 nadszedł kryzys i usypialam, przez cały dzien zmuszam się do jedzenia a teraz zaczyna się brzuch odzywać i napina się
Ja się śmieje że kropka idzie spać jak się kładę do łóżka bo wtedy przestaje brzuch ciągnącJa tak mam jak sie poloze wieczorem juz do spania i wszystko mi sie zaczyna przelewac w brzuchu![]()
Ja mdlosci mam wieczorami i jak sie przebudze w nocyU mnie to jakiś kalejdoskop... Najgorzej jest w nocy. Jak budzę się z bólami to zawsze się boję, że coś się dzieje. W ciągu dnia bardziej odzywa się kręgosłup. Mdłości przeszły.. Mam nadzieję, ze nie tylko mi![]()
Ja też już któryś dzień bez mdłościU mnie to jakiś kalejdoskop... Najgorzej jest w nocy. Jak budzę się z bólami to zawsze się boję, że coś się dzieje. W ciągu dnia bardziej odzywa się kręgosłup. Mdłości przeszły.. Mam nadzieję, ze nie tylko mi![]()
W sroda wizyta a juz maly stresikJa też już któryś dzień bez mdłości
Ja w poniedziałek na drugą wizytę idęW sroda wizyta a juz maly stresik
Ja dziś mały maraton po sklepach, nawet okna pomyłamJa też już któryś dzień bez mdłości
Ja dziś mały maraton po sklepach, nawet okna pomyłampóźniej byliśmy z Młodą u lekarza bo złapała wirusa. Ja mam jakieś wzdęcia. Nie wiem czy to ok czy nie. Kręgosłup boli. Ale mdłości nie mam
![]()