Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Daj znac po wizycieCześć dziewczyny dołączam do was z terminem na grudzień według Om wychodzi 8 grudnia, pierwsza wizyta w poniedziałek jest to moja czwarta ciąża pierwsze dwie straciłam a z trzeciej mam półtora roczna córkę.
Beta w środę wyniosła 1385Gratulacje! Daj znac po wizycie
Gratulacje!Beta w środę wyniosła 1385
Ja jeszcze nawet testu nie robilam bo @ powinna być w pon, i tak też zrobię test. Ale objawy mam 3 takie pewne które miałam w poprzednich ciążach i mam nadzieję że mnie nie zawiodaA jak objawy? Boli Cie cos? Robilas bete kilka razy?
No nie wiem ale nigdy w życiu tak nie miałam dlatego się zastanawiamA jak się ma do tego ciaza [emoji51]
To poprostu fizyka ...[emoji2]
Hahaha ja mam to samo zastanawialam.sie o.co chodzi ale widze ze to chyba normalne w ciazyEj dziewczyny takie może głupie pytanie, czy którąś z was wszystko ostatnio kopie prądem?mam tak od jakiegoś tygodnia, dzisiaj już oberwalam od lampy, zlewu i głośnika. I tak się zastanawiam czy to może być coś związanego z ciążą? Wcześniej tak nie miałam. Mąż mówi, że urodzę suberbohatera jakiegoś
![]()