reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Fenistil? A mała miała jakaś wysypkę? Bo z tego co kojarzę to raczej na wysypkę i alergie? I nasivin też dla starszych a nie a takich niemowląt [emoji85]
A tak wogole to jak 12tc się pytam jak przed chwilą rodzilaś ???? [emoji23]

Liczba, nie pocieszę cię, teraz tak będzie to wyglądało [emoji6] zamartwianie się o dziecko, tyle ze z czasem nauczysz się przy czym bardziej panikować ;)
Wydaje mi się że to na wypadek jakby katar był sienny, nie miała wysypki, ale ja też byłam zakatarzona, mnie przeszło, ona ciągle ma wciąż leciutki, bo u niej to nie widać na pierwszy rzut oka. Na razie mamy skończone 8 tygodni, planuje dotrwać z dokarmianiem do 12, sama nie wiem kiedy to zleciało. Dziś ciotka zajęła się Zośka, fajnie było pójść do kina, ale od połowy filmu tęskniłam za dzieckiem :rolleyes:
ani się obejrzysz a przelecą wakacje i też dostaniesz swojego bobasa w ramiona ❤️

reklama
Na którego sierpnia dokładnie masz termin?
Jak pytałam to wybacz ale ostatnio przez tyle rzeczy na głowie o czymś pamiętam a za chwilę czarna dziura w głowie. :(
Z jednej strony jeszcze tak daleko (109 dni do tp) ale w sumie to i dobrze. Mamy dużo czasu na wyprawkę jeszcze ;) my w lipcu jeszcze jedziemy nad morze na weekend, więc chyba w czerwcu będziemy żyć nie dość, że zakończeniem roku szkolnego starszaka, to tym wyjazdem. Jak wrócimy, to pozostanie już tylko pranie ubranek i pakowanie torby do szpitala. [emoji23]

Miałam ten sam termin z Majka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba Ci faktycznie oddałam nasze różowe fluidy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tzn termin z om na 29 był[emoji23] bo z wieku ciąży 21 [emoji23][emoji23]
Na 29.08 - moje urodziny [emoji23]
Albo bede opijać na porodówce albo bede wywoływać córkę na świat [emoji23]

Ja to jeszcze w dwupaku pewnie przez najbliższe dwa miesiące :) jutro mam wizytę więc zobaczę co tam u synka słychać bo dawno go nie widziałam. W środę trzecie prenatalne więc się napatrzę w tym tygodniu :)
Daj znać po wizycie [emoji6]

Natasza źle doczytałam z tymi tygodniami hehe. To chyba wasze pierwsze takie dłuższe wyjście bez małej?
Nie miałam pojęcia że nasivin i fenistil można u taki małych dzieci [emoji848]

Martoosia Kurcze, ja się boję tak daleko jechać (chociaż od was to bliżej).
Widziałam na FB że twoi synowie to też fani robloxa [emoji23] dzisiaj mój syn powiedział żebym mu War od tanks zainstalowała [emoji85]

Daj znać po wizycie [emoji6]

Natasza źle doczytałam z tymi tygodniami hehe. To chyba wasze pierwsze takie dłuższe wyjście bez małej?
Nie miałam pojęcia że nasivin i fenistil można u taki małych dzieci [emoji848]

Martoosia Kurcze, ja się boję tak daleko jechać (chociaż od was to bliżej).
Widziałam na FB że twoi synowie to też fani robloxa [emoji23] dzisiaj mój syn powiedział żebym mu War od tanks zainstalowała [emoji85]

Minecraft, Roblox i inne takie „chłopięce” gry [emoji849][emoji849][emoji849] ja ich nie kumam w ogole, ale jeśli to da mi chwile spokoju od ich kłótni to niech grają [emoji23]

@KatiNails ja mam z OM wlasnie 29.08 a z usg waha sie termin miedzy 2-4.09 nawet.

U nas różnica była 8 dni i potwierdzona tą beta w 21dc i potem usg też okazywało na te 8 dni wcześniej.
Ale om termin ten sam [emoji23]i gdyby nie to że mam kota Toske! To Majka też miałaby na imię Tosia [emoji23]
Minecraft, Roblox i inne takie „chłopięce” gry [emoji849][emoji849][emoji849] ja ich nie kumam w ogole, ale jeśli to da mi chwile spokoju od ich kłótni to niech grają [emoji23]

@KatiNails ja mam z OM wlasnie 29.08 a z usg waha sie termin miedzy 2-4.09 nawet.

Jak patrzę na te zdjęcia to już się nie mogę doczekać mojej panny. A tu jeszcze miesiąc, chociaż z USG 30.05 [emoji33]

reklama
Do góry