młoda1994
Fanka BB :)
Szkoda. Następny cykl nowa szansa. [emoji846]A ile się już starasz? Jeśli mogę zapytać?Tak jak przypuszczalam odwiedzila mnie wredna@. No nic moze w kolejnym cyklu sie uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda. Następny cykl nowa szansa. [emoji846]A ile się już starasz? Jeśli mogę zapytać?Tak jak przypuszczalam odwiedzila mnie wredna@. No nic moze w kolejnym cyklu sie uda
A wydłużyl ci castagnus cykl?Ja akurat bralam od 1dc.. wiec powiem szczerze nie wiem jak to jest.. ale tak jak mloda pisze.. to ziola![]()
Na chwile obecną mam przesunietą owulacje o 1 dzien.. biore pierwszy cykl wiec ciezko mi powiedziec.. termin @ wychodzi mi teraz na 28 maja wiec jeski wydluzyl to o 1 dzien.. aczkolwiek 1 czy 2 dni to taoa tolerancja do przyjecia i calkiem normalny odchylA wydłużyl ci castagnus cykl?
Jesli stosujesz jako kuracje dla unormowania cyklu itd to bierzesz 3 miesiace non stop i pozniej przerwa..I cały czas brać przez 90 dni czy 30 i czekać na miesiączkę naprzyklad
Cały czas 90 dni później jak będziesz chciała dłuższy czas brać to miesiąc przerwy i znowu 90 dni. Tylko jeśli zajdziesz w ciążę to trzeba to odstawić.I cały czas brać przez 90 dni czy 30 i czekać na miesiączkę naprzyklad
Rozumiem. Ja też zacznę od przyszłego cyklu bo teraz to już mam dzisiaj 16dc i tak naprawdę nie wiem kiedy mam się spodziewać miesiączki w maju?Na chwile obecną mam przesunietą owulacje o 1 dzien.. biore pierwszy cykl wiec ciezko mi powiedziec.. termin @ wychodzi mi teraz na 28 maja wiec jeski wydluzyl to o 1 dzien.. aczkolwiek 1 czy 2 dni to taoa tolerancja do przyjecia i calkiem normalny odchyl
Dopiero 3 miesiace wiec mam jeszcze czasSzkoda. Następny cykl nowa szansa. [emoji846]A ile się już starasz? Jeśli mogę zapytać?